Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024

Π Πολιτισμός

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Παγχαλκιδικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

Στην αίθουσα του Συλλόγου "Βρασίδας Κυριαφίνης", πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη γιορτή των Χριστουγέννων του Παγχαλκιδικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Η αίθουσα προετοιμάστηκε και στολίστηκε τις προηγούμενες ημέρες με επιμέλεια και ιδιαίτερο γούστο από τα μέλη του Συλλόγου Κοκό Ζαμπόκα, Βικτωρία Αδαμούδη, Αγγέλα Μητσιά, Νατάσα Δάφφα και Μάχη Κωστοπούλου με την βοήθεια του Δημήτρη Ζαμπόκα και του προέδρου.

Σε κλίμα θρησκευτικής ιλαρότητας, η υπεύθυνη της εκδήλωσης κ. Μαρία Γρίβα πλαισιωμένη από την κ. Φρόσω Σαρδελλά, επίλεκτα μέλη του Παγχαλκιδικού, σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, συνέγειραν, συγκίνησαν και ανακάλεσαν στη μνήμη οικείες εικόνες από το γιορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων. Στη παρουσίαση εναλλάσσονταν η επίκαιρη αφήγηση, με νοσταλγικά Χριστουγεννιάτικα και Πρωτοχρονιάτικα τραγούδια που απέδωσε με ιδιαίτερη επιτυχία η χορωδία του Συλλόγου, υπό τον νέο δάσκαλο κ. Στέφανο Κωφίδη, στην πρώτη της παρουσία, τα οποία ενίσχυε και η συμμετοχή του κοινού.

Στη συνέχεια η μουσική παρέα του Κώστα Τσολοδήμου κατέκλυσε τον χώρο της Εστίας με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από όλο τον κόσμο, που απέδωσε με την ξεχωριστή της φωνή η Μαρία Συρμαλόγλου. Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης έκλεισε με ευχές και ευχαριστήρια από τον Πρόεδρο του Παγχαλκιδικού, στους συντελεστές της εκδήλωσης Μαρία Γρίβα και Φρόσω Σαρδελλά, Χορωδία και δάσκαλο, μουσικό σχήμα, τα άτομα που επιμελήθηκαν την αίθουσα και όλους τους παρευρισκομένους.

Το δεύτερο μέρος περιελάμβανε κέρασμα του Παγχαλκιδικού που προσέφεραν κυρίες, στους καθήμενους μέλη και φίλους του Συλλόγου, με την συνοδεία γνωστών τραγουδιών από την Μουσική παρέα του Κώστα Τσολοδήμου.
Σε κλίμα εορταστικής ευωχίας και ανταλλαγές ευχών έκλεισε περίπου στις 22.00 η αυλαία της υπέροχης αυτής γιορτής. Την εκδήλωση, στην οποία παρευρέθηκε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, παρουσίασε η κ. Κοκόνη Ζαμπόκα.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα