Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Π Πολιτισμός

Πανσέληνος Αυγούστου στους αρχαιολογικούς χώρους της Χαλκιδικής

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής και Αγίου Όρους συμμετέχει στις δράσεις που διοργανώνει κάθε χρόνο το Υπουργείο Πολιτισμού και η Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς, σε αρχαιολογικούς χώρους, ιστορικούς τόπους, μνημεία και μουσεία, σε ολόκληρη τη χώρα, με ελεύθερη είσοδο τη νύχτα της αυγουστιάτικης Πανσελήνου που φέτος θα ανατείλει δύο φορές: την πρώτη και την τελευταία νύχτα του Αυγούστου.

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΡΙΤΗΣ 1ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023 ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ:

👉Αρχαία Όλυνθος, Δήμου Πολυγύρου: Συναυλία με τη Ναταλία Λαμπαδάκη και τον Γιάννη Παπαγεωργίου. Σε συνεργασία με τον Δήμο Πολυγύρου.
Είσοδος Ελεύθερη, Ώρα: 21.00.

👉Αρχαία Άκανθος, Ιερισσός Δήμου Αριστοτέλη: Μουσική βραδιά με την Εύη Κουτρουμπάκη, Συγγραφέα, τους Kleigenians, Μουσικούς και τη Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Κλειγένης. Σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων του Περιβάλλοντος Ιερισσού και τον Σύλλογο Ιερισσιωτών Θεσσαλονίκης.
Είσοδος Ελεύθερη, Ώρα: 21.00.

👉Αρχαία Στάγειρα, Ολυμπιάδα Δήμου Αριστοτέλη:
Είσοδος Ελεύθερη, Ώρες: 20.30-24.00.

👉Ιερό Άμμωνα Δία, Καλλιθέα Δήμου Κασσάνδρας:
Είσοδος Ελεύθερη, Ώρες: 20.30-24.00.
Το πρόγραμμα της 31ης Αυγούστου 2023, θα γίνει γνωστό με νέα ανακοίνωση


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα