Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο Αθανάσιος Αβέρης υποψήφιος δήμαρχος στο Δήμο Πολυγύρου

Την υποψηφιότητά του στο δήμο Πολυγύρου ανακοίνωσε ο Αθανάσιος Αβέρης με τον συνδυασμό “Ανεξάρτητο Ψηφοδέλτιο”.

Ο κ. Αβέρης τονίζει ότι η απόφασή του αυτή, δεν αποτελεί μόνο προσωπική επιλογή, αλλά και παρότρυνση πολλών συμπατριωτών του, κυρίως νέων.

 

Η ανακοίνωση

"Φίλες και φίλοι

Με την παρούσα δήλωση θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την απόφασή μου να θέσω υποψηφιότητα για τη θέση του Δημάρχου Πολυγύρου στις εκλογές της 26ης Μαΐου. Η απόφασή μου αυτή, δεν αποτελεί μόνο προσωπική επιλογή, αλλά και παρότρυνση πολλών συμπατριωτών, κυρίως νέων, να ηγηθώ ενός ανεξάρτητου συνδυασμού, που θα διεκδικήσει ένα καλύτερο αύριο για τον Δήμο μας και τους κατοίκους του.

Η σημασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη καθημερινότητα των πολιτών σήμερα είναι καθοριστική. Η πολιτική σε τοπικό επίπεδο, μετριέται από το παραγόμενο αποτέλεσμα και όχι από τα μεγάλα λόγια, τις πελατειακές πρακτικές,τις επαναλαμβανόμενες υποσχέσεις, τις μακέτες και τα φανταστικά έργα!

Δεν μας αξίζει αυτή η κατάσταση και νομίζω πως η πλειοψηφία του κόσμου όλων των δημοτικών διαμερισμάτων, συμφωνεί μ’ αυτή τη διαπίστωση. Ένας κόσμος, που σε μεγάλο ποσοστό, δεν εξαργυρώνεται με τα φιλοδωρήματα. Ένας κόσμος, που θέλει μια διαφορετική πορεία.

Που μας παρακίνησε να βγούμε μπροστά σήμερα. Αυτόν τον κόσμο θέλω και θέλουμε να εκφράσουμε στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

 

Φίλες και φίλοι

Στο “Ανεξάρτητο Ψηφοδέλτιο” μας, εντάσσονται νέοι άνθρωποι, όχι μόνο σε ηλικία, αλλά κυρίως σε ιδέες και νοοτροπία. Άνθρωποι άξιοι και ικανοί, από όλο το πολιτικό φάσμα, πλαισιώσουν την πρωτοβουλία μας. Και πληθαίνουν καθημερινά. Μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε. Η μάχη είναι ανοιχτή και μπορούμε να την κερδίσουμε. Αρκεί να το πιστέψουμε όλοι!

Αβέρης Αθανάσιος υποψήφιος Δήμαρχος Πολυγύρου

με το “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ”

Επικοινωνία: 6948278049

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε."


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα