Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Επιμελητήριο Χαλκιδικής: Branding: Το εισιτήριο για μια πετυχημένη διεθνή πορεία

 Ημερίδα – σεμινάριο με θέμα «Branding : Το εισιτήριο για μια πετυχημένη διεθνή πορεία» με κεντρική ομιλήτρια την κα Τσαλταμπάση Λίνα, Διευθύντρια της εταιρίας Συμβούλων Επιχειρήσεων & Ανάπτυξης OECON, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 4 Δεκεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στον Πολύγυρο.



Η κα Τσαλταμπάση κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίασής της, επισημαίνοντας τη μεγάλη σημασία που έχει το Branding στην διεθνή πορεία μιας επιχείρησης. Διευκρίνισε και προσπάθησε να κάνει κατανοητό προς τους παρευρισκομένους, ότι το Brand μιας επιχείρησης είναι το πώς μας αντιλαμβάνονται οι πελάτες μας και η υπόσχεσή μας προς αυτούς. Επισήμανε ότι brand ή μάρκα, χαρακτηρίζεται ένα σύνολο μεθόδων μάρκετινγκ και επικοινωνίας που βοηθούν στο να διακρίνεται μια εταιρεία από τους ανταγωνιστές της και να δημιουργεί μια μόνιμη εντύπωση στο μυαλό των πελατών. Τα βασικά συστατικά που αποτελούν την εργαλειοθήκη μιας μάρκας περιλαμβάνουν την ταυτότητα της, την επικοινωνία της (όπως με τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα), την αναγνωρισιμότητα της και την εμπιστοσύνη σ' αυτή.



Τόνισε ότι η σωστή επιλογή ενός εμπορικού σήματος , ακόμα και η επιλογή των χρωμάτων του από την επιχείρηση, παίζει καθοριστικό ρόλο για την αναγνωσιμότητα του προϊόντος της, αλλά και για την ίδια την επιχείρηση.

Αναλύθηκαν επιπλέον κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου το πώς θα μπορέσει να δημιουργήσει μια επιχείρηση μια επιτυχημένη εταιρική ταυτότητα, πώς θα καταφέρει να εξάγει τα προϊόντα της, με ποιο τρόπο θα μπορέσει να εισχωρήσει στις Διεθνείς Αγορές.

Στο σεμινάριο, το οποίο προλόγισε ο κος Χούτας Στέλιος και κος Κρημνιανιώτης Δημήτριος, Αντιπρόεδροι του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων επιχειρηματίες και εκπρόσωποι συλλόγων και σωματείων του νομού μας.



Το ενδιαφέρον του κοινού αποτυπώθηκε μέσω της συμμετοχής του και των ερωτήσεων που απηύθυνε στην ομιλήτρια μετά το πέρας της εισήγησής της.

Η διοργάνωση του σεμιναρίου εντάσσεται στο πλαίσιο του κύκλου επιμορφωτικών σεμιναρίων που διοργανώνει με καταξιωμένους εισηγητές και εντελώς δωρεάν η διοίκηση του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, στην προσπάθεια συνεχούς κατάρτισης και εκπαίδευσης των μελών του, μέσω των οποίων θα τα βοηθήσει να ανταποκριθούν στις σύγχρονες ανάγκες και προκλήσεις της εποχής μας.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα