Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Τις εργασίες του αποχετευτικού Ν. Πλαγίων επιθεώρησε ο δήμαρχος Ν. Προποντίδας

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες του έργου "Κατασκευή Δικτύων Αποχέτευσης Ακαθάρτων Περιοχής Οικισμού Ν. Πλαγίων". Το έργο επισκέφθηκε ο δήμαρχος Ν.Προποντίδας, Μανώλης Καρράς, για να επιθεωρήσει από κοντά την πρόοδο των εργασιών.


Το έργο περιλαμβάνει το δίκτυο αποχέτευσης σε τμήμα περίπου 33 στρεμμάτων μεταξύ του ορεινού και του παραλιακού οικισμού των Ν. Πλαγίων, τα εσωτερικά δίκτυα δηλαδή ακαθάρτων ελεύθερης ροής συνολικού μήκους περίπου 650 μ., τη συγκέντρωσή τους στο τελικό φρεάτιο συγκέντρωσης, καθώς και τη μεταφορά τους με τη χρησιμοποίηση καταθλιπτικού αγωγού, ο οποίος διαβιβάζει τα λύματα στο υφιστάμενο φρεάτιο πέρατος. Επίσης, περιλαμβάνονται τα απαιτούμενα προκατασκευασμένα κυκλικά φρεάτια επίσκεψης αγωγών ακαθάρτων από σκυρόδεμα, καθώς και οι αντίστοιχες διακλαδώσεις του δικτύου ακαθάρτων.


Το συγκεκριμένο έργο έχει ενταχθεί στο ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ 2014-2020” ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ, ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ - ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΥΓΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (ΕΤΠΑ)" στο πλαίσιο της Πράξης «ΣΥΛΛΟΓΗ,ΜΕΤΑΦΟΡΑ, ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΛΥΜΑΤΩΝ Δ.Κ. ΝΕΑΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ ΚΑΙ Τ.Κ. ΝΕΩΝ ΠΛΑΓΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ». Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (Ε.Τ.Π.Α.).


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα