Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συνελήφθησαν δύο άτομα στη Χαλκιδική για διακίνηση ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, φυτά κάνναβης και πάνω από 75.000 ευρώ

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθούν χθες (31 Οκτωβρίου 2023) το μεσημέρι σε περιοχές της Χαλκιδικής, δύο ημεδαποί άνδρες, για διακίνηση ναρκωτικών. 

Ειδικότερα, αρχικά εντοπίστηκε ο ένας από τους δύο άνδρες και διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο της οικίας του 12 φυτά κάνναβης σε γλάστρες, με πλήρη εξοπλισμό εσωτερικής καλλιέργειας. Επίσης από την οικία του κατασχέθηκαν 8 συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 402 γραμμαρίων και 1 κινητό τηλέφωνο.

Σε διαφορετική περιοχή της Χαλκιδικής εντοπίστηκε ο δεύτερος ημεδαπός άνδρας και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

- 5 συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 201 γραμμαρίων,

- 2 συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη, συνολικού βάρους 30,6 γραμμαρίων,

- 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,

- 1 κυνηγετικό όπλο, 

- 1 κινητό τηλέφωνο και 

- το χρηματικό ποσό των 75.190 ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών. 

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα