Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Διαδικτυακά θεματικά e-εργαστήρια από το Επιμελητήριο

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, στο πλαίσιο της προσπάθειας συνεχούς κατάρτισης και εκπαίδευσης των μελών του, σε συνεργασία με το Κέντρο Επιχειρηματικής & Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) και το Hellenic Design Centre, το οποίο αποτελεί πρωτοβουλία του ΚΕΠΑ, διοργανώνει διαδικτυακά θεματικά e-εργαστήρια (online workshops) με θέμα:

- «Πώς να αναπτύσσετε νέες Επιχειρηματικές & επαγγελματικές δραστηριότητες αξιοποιώντας τη μεθοδολογία Design Thinking», τη Δευτέρα 06 Νοεμβρίου 2023 και ώρες 18:00 – 20:00
Εισηγητές: Οικονόμου Πόπη (Σύμβουλος ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού / Σχεδιασμός & Υλοποίηση Ευρωπαϊκών έργων στο ΚΕΠΑ) & Ροβάτσος Νικόλαος (Service Designer στο Hellenic Design Centre).

- «Business Food αγροτικών προϊόντων», τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023 και ώρες 18:00 – 20:00
Εισηγητής: Ρεμούνδος Πάνος (Project Manager AgroDeisgn Cluster / Πολιτικός Επιστήμονας)

- «Ταξιδιωτική εμπειρία πελατών και παροχή εξατομικευμένων μοναδικών εμπειριών, προτάσεις. Personalized Guest Experience», τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023 και ώρες 18:00 – 20:00
Εισηγητές: Οικονόμου Πόπη & Ροβάτσος Νικόλαος

- «Διαχείριση επιχειρηματικών κινδύνων και τρόποι αντιμετώπισής τους», τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023 και ώρες 18:00 – 20:00
Εισηγητής: Αγγέλου Γιάννης (Φωτογράφος, Κινηματογραφιστής, Εκπαιδευτής Ελεύθερος Επαγγελματίας)

- «Γαστρονομικός τουρισμός και τοπικά προϊόντα», τη Δευτέρα 04 Δεκεμβρίου 2023 και ώρες 18:00 – 20:00
Εισηγητής: Παπαδημητρίου Γιάννης (Σύμβουλος Στρατηγικής & Δημοσιογράφος στην Καθημερινή)

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα διαδικτυακά σεμινάρια ΔΩΡΕΑΝ, μέσω της εφαρμογής της πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης zoom.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν το e-mail τους, στο οποίο θα τους αποσταλεί ο σχετικός σύνδεσμος (link) μέσω του οποίου θα συνδεθούν για να παρακολουθήσουν το σεμινάριο που τους ενδιαφέρει, συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στην ειδική φόρμα.

Για τη συμμετοχή σας στα workshops, παρακαλούμε να μεταβείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://forms.gle/TdDpCCJEnHcgkcPx9


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα