Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στη Χαλκιδική

Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στη Χαλκιδική παρουσιάστηκε σήμερα σε εκδήλωση στον Πολύγυρο. Την κεντρική ομιλία έκανε ο Θοδωρής Βλάχος, Γραμματέας της ΤΟ Χαλκιδικής.

Ανέφερε την ανάγκη για ενίσχυση του ΚΚΕ, που είναι το μόνο κόμμα που δεν έχει δεσμεύσεις σε επιχειρηματικά και άλλα συμφέροντα, στους μετόχους της «Ελληνικός Χρυσός», στους μεγάλους επιχειρηματίες του Τουρισμού, για αυτό μπορεί και διαμορφώνει την πολιτική και τις θέσεις του με αποκλειστικό κριτήριο τα συμφέροντα των εργαζομένων, τους οποίους εκφράζει και στους οποίους αποκλειστικά λογοδοτεί. Γι' αυτό η ψήφος στο ΚΚΕ είναι μια ψήφος που επιστρέφει στους εργαζόμενους, του μικρούς αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους της περιοχής. Στη συνέχεια, το λόγο πήραν οι υποψήφιοι βουλευτές αλλά και κόσμος που στηρίζει το ΚΚΕ.

Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ απαρτίζεται από καταξιωμένους σεμνούς αγωνιστές, που όλο το προηγούμενο διάστημα έχουν δώσει μάχες, χωρίς να υπολογίζουν θυσίες. Ήταν μπροστά στους εργατικούς και λαϊκούς αγώνες, ανέδειξαν προβλήματα μέσα από πολύμορφες παρεμβάσεις τους. Για αυτό και ο λαός της Χαλκιδικής τους ξέρει απ' την καθημερινή πρωτοπόρα στάση και δράση τους, τη συμμετοχή τους στους αγώνες, αλλά και τη μάχη τους για να βελτιωθεί η ζωή της εργατικής τάξης, των λαϊκών στρωμάτων, στη μάχη τους για να μπουν εμπόδια στην αντιλαϊκή πολιτική, για να ανοίξει ο δρόμος για συνολικότερες αλλαγές και ανατροπές.

Κατά αλφαβητική σειρά το ψηφοδέλτιο απαρτίζουν οι:

Αδαμίδου Μαρία: 63 ετών, κάτοικος Πορταριάς του Δήμου Νέας Προποντίδας. Από το 2004 έως και σήμερα είναι ξενοδοχοϋπάλληλος σε ξενοδοχεία στο Δήμο Νέας Προποντίδας. Είναι απόφοιτος της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου. Από το 2004 είναι μέλος του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών και Επισιτιστικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης - Πιερίας - Χαλκιδικής.

Λυρτζής Δημήτρης: 42 ετών, κάτοικος Πολυγύρου, οικοδόμος. Είναι πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων και Συναφών επαγγελμάτων Νόμου Χαλκιδικής και μέλος της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας.

Μανώλης Μανώλης: 47 ετών, κάτοικος Στρατωνίου του Δήμου Αριστοτέλη. Μεταλλωρύχος στα μεταλλεία της Ολυμπιάδας, εργαζόμενος στην «Ελληνικός Χρυσός». Σπούδασε Δημοσιογραφία και Πληροφορική και έχει εργαστεί σε ιδιωτικές επιχειρήσεις. Από το 2006 εργάζεται στα μεταλλεία Κασσάνδρας και τα τελευταία 10 χρόνια εργάζεται ως υπογείτης μεταλλωρύχος στην Ολυμπιάδα. Διετέλεσε πρόεδρος του Σωματείου Επιφάνειας το 2015 - 2016 και αντιπρόεδρος του Σωματείου Μεταλλωρύχων υπόγειων στοών Μεταλλείων Κασσάνδρας από 2017 έως το 2020. Είναι αθλητής μαραθωνίου δρόμου και δρομέας μεγάλων αποστάσεων σε βουνό.

Παντελής Λάζαρος: 34 ετών, κάτοικος Σάρτης του Δήμου Σιθωνίας, αυτοαπασχολούμενος στον κλάδο του Τουρισμού. Είναι δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Σιθωνίας, εκλεγμένος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Σπούδασε στο ΔΙΕΚ Επανομής και διετέλεσε πρόεδρος του ΣΥΣΔΙΕΚ την περίοδο 2006 - 2007. Σήμερα είναι μέλος του Συλλόγου Τουριστικών Καταλυμάτων Σάρτης.

Χριστιανού Αγγελική: 64 ετών, κάτοικος Πολυγύρου. Συνταξιούχος νηπιαγωγός. Δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Πολυγύρου για δεύτερη θητεία με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Σπούδασε νηπιαγωγός και υπηρέτησε σε δημόσια νηπιαγωγεία για 33 χρόνια. Ως εργαζόμενη ήταν εκλεγμένη στο ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Κεντρικής και Νότιας Χαλκιδικής. Υπήρξε για 3 χρόνια γενική γραμματέας του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημόσιου του Νόμου Χαλκιδικής. Επίσης, για 4 χρόνια διετέλεσε πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου «Κιβωτός» και για 8 χρόνια Πρόεδρος του Συλλόγου Διοργάνωσης Καρναβαλικών Εκδηλώσεων του Δήμου Πολυγύρου και σήμερα αντιπρόεδρος


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα