Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Χαλκιδική

Ο κύβος ερρίφθη, με την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία να συνεδριάζει το Σάββατο, στην Αγίου Κωνσταντίνου με θέμα την έγκριση των ψηφοδελτίων του κόμματος. Ανανέωση, αμφίπλευρη διεύρυνση, δυναμική παρουσία γυναικών και δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας.

Τα πρόσωπα που θα δώσουν τη μάχη του σταυρού στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση εκφράζουν, όπως σημειώνουν πηγές του κόμματος, όχι τους γόνους της πολιτικής και οικονομικής ελίτ, αλλά τους ανθρώπους του μόχθου, της παραγωγής και της δημιουργίας. Πρόσωπα που «βρίσκονται στη σωστή πλευρά της Ιστορίας» και φιλοδοξούν να εκφράσουν επάξια αυτό που ο Αλέξης Τσίπρας έχει ονομάσει «συμβόλαιο Δημοκρατίας και δικαιοσύνης».

Οι υποψήφιοι βουλευτές στη Χαλκιδική θα είναι 5, και ο ΣΥΡΖΑ ανακοίνωσε τους τέσσερις εξ αυτών:

- Μαλαμα Κυριακή, βουλευτής

- Ιγγλέζη Κατερίνα, πρώην βουλευτής

- Μουλαγιαννός Λεωνίδας, εκπαιδευτικός

- Φωτακίδης Δημήτρης, δικηγόρος]\]

Δήλωση της Κ. Μάλαμα

Μετά την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων η κ. Μάλαμα δήλωσε τα εξής:

"Δίνουμε τη μάχη της αλλαγής όλοι μαζί σαν μια γροθιά.
Η εκλογική μάχη για την κοινωνική αλλαγή μας καλεί όλους σε συστράτευση στη πρώτη γραμμή.
Συλλογικός μας στόχος η απαλλαγή του τόπου από την κυβέρνηση των ακρίδων, από την κυβέρνηση των καρτέλ, της ακρίβειας, των υποκλοπών.
Σε αυτή τη μάχη δηλώνω παρούσα για να συνεχίσουμε το ακούραστο έργο που καταβάλαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια για την ανάδειξη των αναγκών της κοινωνίας της Χαλκιδικής.
Θα δώσω κι αυτή τη μάχη με συλλογικότητα, με αλληλεγγύη, με συντροφικότητα.
Να κάνουμε, όλοι μαζί, με την ψήφο των πολιτών την αλλαγή πραγματικότητα.
Να βγούμε από αυτή τη μάχη δυνατοί για μια διαφορετική πορεία, για την βιώσιμη ανάπτυξη της Χαλκιδικής με την συμμετοχή όλων.
Καλούς αγώνες!"


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα