Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ενίσχυση της Αστυνομίας με προσωπικό ζητεί ο Απ. Πάνας

Την ενίσχυση με προσωπικό της Αστυνομίας στη Χαλκιδική ζητεί ο γραμματέας της Βουλής και βουλευτής Χαλκιδικής του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, Απόστολος Πάνας, με ερώτηση που κατέθεσε στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο.


Ο Βουλευτής Χαλκιδικής στην παρέμβαση του τόνισε πως οι κενές οργανικές θέσεις στην Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής παραμένουν ουσιαστικά οι ίδιες τις τελευταίες χρονικές περιόδους, παρά την ιδιαίτερη γεωμορφολογία της περιοχής και την αύξηση του πληθυσμού λόγω τουρισμού που τείνει να είναι ετήσιος.

Ταυτόχρονα τόνισε, πως έχουν γίνει από την πλευρά του και έπειτα από συναντήσεις με στελέχη και φορείς του κλάδου, πολλές επισημάνσεις για την ενίσχυση σε ανθρώπινο δυναμικό της Αστυνομίας της Χαλκιδικής, παρόλα αυτά στις τακτικές μεταθέσεις του 2023, προβλέπεται να έρθουν μόνο τέσσερις αστυνομικοί.


Ο κ. Πάνας δήλωσε σχετικά: «Με την παρέμβασή μου αυτή συνεχίζοντας να είμαι δίπλα στις ανάγκες των πολιτών του τόπου, ζητώ από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να ενισχύσει την Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής με τον αναγκαίο αριθμό στελεχών στις προσεχείς πλέον έκτακτες μεταθέσεις και ταυτόχρονα να αυξήσει τις προσλήψεις στις μελλοντικές τακτικές μεταθέσεις, ώστε η Α.Σ.Χαλκιδικής να μπορεί απρόσκοπτα να ανταποκριθεί στο έργο της».


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα