Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο νέος Δ/ντής Αστυνομίας Χαλκιδικής, συναντήθηκε με τους δημάρχους Πολυγύρου και Ν.Προποντίδας

Στο πλαίσιο εθιμοτυπικών επισκέψεων που πραγματοποιεί ο Αστυνομικός Διευθυντής, συναντήθηκε διαδοχικά με τους δημάρχους Πολυγύρου και Ν. Προποντίδας στα γραφεία τους.

Στη συνάντηση με το δήμαρχο Πολυγύρου, Αστέριο Ζωγράφο, ανταλλάχθηκαν απόψεις αναφορικά με ζητήματα που απασχολούν την πρωτεύουσα, τις δημοτικές ενότητες και τις τοπικές κοινότητες σχετικά με την ασφάλεια των δημοτών και επισκεπτών καθώς και την προστασία των περιουσιών.

Επίσης, διεξοδικά συζητήθηκε η εξέλιξη των διαδικασιών που αφορούν στην ικανοποίηση του αιτήματος παραχώρησης οικοπέδου στην πόλη του Πολυγύρου προκειμένου να ανεγερθεί ιδιόκτητο σύγχρονο κτίριο που θα καλύψει στεγαστικές ανάγκες υπηρεσιών της Αστυνομίας.

Ο δήμαρχος, Α. Ζωγράφος αφού συνεχάρη τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Ρούμκο για την ανάληψη των καινούργιων του καθηκόντων, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του.


Στα Νέα Μουδανιά

Αργότερα, στα Ν. Μουδανιά πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Αστυνομικού Διευθυντή Χαλκιδικής κ. Θεόδωρου Ρούμκου με το δήμαρχο Ν. Προποντίδας, Εμμανουήλ Καρρά.

Κατά τη διάρκεια της εγκάρδιας συνάντησης, στην οποία ο κ. Καρράς εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στον κ. Ρούμκο για την ανάληψη των καινούργιων του καθηκόντων, έγινε ιδιαίτερη νύξη για ζητήματα που αφορούν εν γένει την προστασία και την ασφάλεια των πολιτών, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά την ανάγκη αγαστής συνεργασίας μεταξύ της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σημαντικός χρόνος συζήτησης αφιερώθηκε στην ανταλλαγή απόψεων αναφορικά με τη γενικότερη ευταξία ιδίως τη θερινή περίοδο στους οικισμούς της παραθαλάσσιας ζώνης του Δήμου Προποντίδας όπου λειτουργούν εκατοντάδες καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με αμοιβαίες υποσχέσεις για έναρξη μιας νέας περιόδου ουσιαστικής συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων προς όφελος των πολιτών.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα