Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024

Ε Επικαιρότητα

Στην κοπή πίτας του ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής ο Δημήτρης Μάντζος

Δεκάδες μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ βρέθηκαν απόψε στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που διοργάνωσε στον Πολύγυρο η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής Χαλκιδικής σε συνεργασία με τον Τοπική Οργάνωση Πολυγύρου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος, Δημήτρης Μάντζος.

Ο κ. Μάντζος τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι το πρώτο πολιτικό κόμμα στην χώρα που παρουσίασει τα ψηφοδέλτια του, έπειτα από μια υποδειγματική διαδικασία, με πανελλαδικές διαβουλεύσεις, πλήρη διαφάνεια και χρήση ηλεκτρονικής πλατφόρμας, κάνοντας πράξη τις δεσμεύσεις του προέδρου του έναν χρόνο πριν για Ανανέωση.

Ο κ. Μάντζος αναφέρθηκε στην ανάγκη στήριξης των πολιτών στις οικονομικά δύσκολες περιόδους που διάγει η χώρα, υπεράσπισης της δημοκρατίας και των ελευθεριών που αυτή πρεσβεύει, επισημαίνοντας την πολιτική αυτονομία του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ στο πλαίσιο της υπό διαμόρφωση προεκλογικής περιόδου.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα