Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής, Θεόδωρος Ρούμκος επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Ιερισσού

Ο νέος Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, Αστυνομικός Διευθυντής Θεόδωρος Ρούμκος, επισκέφθηκε σήμερα τον Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγ. ‘Ορους και Αρδαμερίου κ.κ. Θεόκλητο, στα γραφεία της Μητρόπολης στην Αρναία.


Επ' ευκαιρία ανάληψης των νέων καθηκόντων του, ως επικεφαλής των υπηρεσιών της Αστυνομίας στη Χαλκιδική, ο κ. Ρούμκος ζήτησε να λάβει την ευλογία του Σεβασμιοτάτου και αντάλλαξαν απόψεις για θέματα αστυνόμευσης της περιοχής.

Ο Σεβασμιότατος κ.κ. Θεόκλητος ευχήθηκε καλή θητεία, καλή δύναμη και διαβεβαίωσε τον Αστυνομικό Διευθυντή ότι θα σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης στο πολυεύθυνο έργο που του ανέθεσε η Υπηρεσία του.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Ρούμκος ευχαρίστησε για τις εγκάρδιες ευχές και υπογράμμισε ότι μέλημα της Ελληνικής Αστυνομίας και του ίδιου είναι η εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας των φιλήσυχων πολιτών της Χαλκιδικής, η οποία είναι βέβαιο ότι μπορεί να επιτευχθεί με τη συνεργασία και της τοπικής εκκλησίας.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα