Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

48ος Διάπλους Τορωναίου: Ο Κρητικός, ο Νικητιανός και ο Ισπανός! -VIDEO/ΦΩΤΟ-

Η φετινή διοργάνωση του 48ου Διεθνούς Κολυμβητικού Διάπλου του Τορωναίου Κόλπου επιφύλασσε πολλές συγκινήσεις κατά τη διάρκεια των τερματισμών. 

O Κρητικός, Νίκος - Βασίλης Βροντάκης μετά από 6 ώρες και 50 λεπτά τερμάτισε στη Νικήτη δεύτερος και αποθεώθηκε από τον κόσμο, καθώς, όπως επεσήμαναν οι διοργανωτές, είναι ο πρώτος Κρητικός που λαμβάνει μέρος στο Διάπλου του Τορωναίου Κόλπου! 

Ο  Χανιώτης κολυμβητής συγκινημένος στεφανώθηκε με το στεφάνι ελιάς και δήλωσε ότι έζησε μια συγκλονιστική εμπειρία.

 

 
 

Η τρίτη θέση στον φετινό Διάπλου ήταν "κλεισμένη" από τον Νικητιανό, Βασίλη Παπαθανασίου.

 

Με 7 ωρες και 9 λεπτά ο Βασίλης έκανε τον καλύτερο χρόνο που πέτυχε ποτέ Νικητιανός κολυμβητής στο Διάπλου του Τορωναίου Κόλπου.

 

Στην παραλία ο κόσμος τον χειροκρότησε θερμά, ενώ πλησίαζε με τη βάρκα που τον συνόδευε με την ελληνική σημαία.  

 

Στην εξέδρα δέχτηκε μια μεγάλη αγκαλιά από την μικρή κόρη του, που τον περίμενε!

 

 

Ο Βασίλης Παπαθανασίου όμως, σε ένα μεγάλο μέρος της διαδρομής από την Καλλιθέα στη Νικήτη κολύμπησε παρέα με τον Ισπανό Oscar Florit. Έτσι, πριν ανεβεί στην εξέδρα περίμενε στην ακτή τον τερματισμό του Oscar.

Σε 7 ώρες και 16 λεπτά ο Ισπανός πρωταθλητής μαραθώνιας κολύμβησης πάτησε στεριά και τον υποδέχτηκε με μια αγκαλιά και με τον κότινο ο Βασίλης Παπαθανασίου!

Οι στιγμές στην παραλία της Νικήτης ήταν συγκινητικές και οι δύο αθλητές έστειλαν το μήνυμα του πραγματικού αθλητικού ιδεώδους που διαποτίζει εδώ και 48 χρόνια τον Διάπλου του Τορωναίου Κόλπου.

Ο Oscar Florit ανέφερε ότι έζησε μια μοναδική εμπειρία, ευχαρίστησε τους διοργανωτές και τον κόσμο που τον επευφημούσε συνεχώς. 

halkidikinews.gr

 

 

 ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Χρυσόστομος Γιαννουλάκης Τερμάτισε Πρώτος Στον 48ο Διάπλου Τορωναίου -VIDEO/ΦΩΤΟ-

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα