Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Ο Χρυσόστομος Γιαννουλάκης τερμάτισε πρώτος στον 48ο Διάπλου Τορωναίου -VIDEO/ΦΩΤΟ-

Ο Χρυσόστομος Γιαννουλάκης μετά από 6 ώρες και 15 λεπτά τερμάτισε πρώτος στην παραλία της Νικήτης κολυμπώντας στον 48ο Διάπλου του Τορωναίου Κόλπου.

Στις 8.03 το πρωί δόθηκε η εκκίνηση του 48ου Διεθνούς Κολυμβητικού Διάπλου και 21 κολυμβητές έπεσαν από την Καλλιθέα στη θάλασσα του Τορωναίου για να διαπλεύσουν μια απόσταση 26 χιλιομέτρων.

 

Ο καιρός φέτος ήταν αίθριος καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα γεγονός που βοήθησε τους κολυμβητές. Ο Χρυσόστομος Γιαννουλάκης από τη Θεσσαλονίκη πάτησε πρώτος στην ακτή της Νικήτης κολυμπώντας για 6 ώρες και 15 λεπτά. Εκεί τον υποδέχτηκε με θερμό χειροκρότημα ο κόσμος και ο πατέρας του τον στεφάνωσε με τον κότινο μαζί με τον πρόεδρο της Ε.Ε.Ν.Ν "Ο Σίθων" Μάκης Παπαθανασίου. Δεκάδες μικρά παιδιά περιστοίχισαν τον κολυμβητή για να τον συγχαρούν!

 

Ο δήμαρχος Σιθωνίας, Γιάννης Τζίτζιος τίμησε τον Χρυσόστομο Γιαννουλάκη με κύπελλο και τον συνεχάρη για την προσπάθεια και τη διάκρισή του. 

 

 
 

 

 

 Δείτε επίσης: 48ος Διάπλους Τορωναίου: Ο Κρητικός, Ο Νικητιανός Και Ο Ισπανός! 

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα