Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Χρ. Γιαννούλης: Παντελής απουσία Τζιτζικώστα από τη στήριξη της υγειονομικής περίθαλψης

Στα εγκαίνια της νέας ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Πολυγύρου Χαλκιδικής παραβρέθηκε σήμερα ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Γιαννούλης. Τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης, ο οποίος μαζί με τον Χρήστο Γιαννούλη, τη βουλευτή Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Ιγγλέζη και το Διοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης, Ευστράτιο Πλωμαρίτη, συναντήθηκαν με τη διοικήτρια του Νοσοκομείου, Λαμπρινή Στεφανίδου και στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στους χώρους από τον Διευθυντή της ΜΕΘ, ενώ είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τουςεργαζόμενους.

 

Όπως σχολίασε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, χρειάστηκε να περάσουν έξι ολόκληρα χρόνια, από τη μέρα που δημιουργήθηκε, για να λειτουργήσει σήμερα η Νέα Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Πολυγύρου. Η νέα ΜΕΘ διαθέτει έξι, πλήρως εξοπλισμένες κλίνες, εκ των οποίων αρχικά θα λειτουργήσουν οι δύο, ο μηχανολογικός εξοπλισμός είναι τελευταίας τεχνολογίας και ήδη υπηρετούν σ΄ αυτήν τρεις γιατροί εντατικολόγοι.

 

Ο Χρήστος Γιαννούλης δήλωσε: «Ένα χρόνιο αίτημα των διοικήσεων του Νοσοκομείο Πολυγύρου μόλις σήμερα ικανοποιήθηκε αφού για πρώτη φορά το Νοσοκομείο απέκτησε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Σαράντα εκατομμύρια παραχώρησε η Περιφέρεια Αττικής για εξοπλισμό των νοσοκομείων και τεσσεράμισι εκατομμύρια η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας από ιδίους πόρους. Για ακόμα μια φορά η παντελής απουσία του κυρίου Τζιτζικώστα και της διοικήσεως του, όχι μόνο δεν κατάφερε να Κοιτάξει Μπροστά αλλά άφησε για πολλά χρόνια εκτεθειμένο ένα σημαντικό για την περιοχή ίδρυμα υγειονομικής περίθαλψης από το οποίο εξυπηρετούνται χιλιάδες συμπολίτες μας».


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα