Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Στο πλευρό της Κλίντον (και) ο Τζον Μπον Τζόβι

Την ανησυχία του για την πόλωση που επικρατεί στην προεκλογική περίοδο των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ, η οποία κλιμακώνεται όσο πλησιάζει η μέρα της τελικής εκλογικής αναμέτρησης, εξέφρασε ο ροκ σταρ Τζον Μπον Τζόβι, παρέχοντας και αυτός στήριξη στην υποψήφια των Δημοκρατικών.

«Είναι τρομερή η έκφραση μίσους απέναντι στο πρόσωπο της Χίλαρι Κλίντον. Πάρτε για παράδειγμα όταν είχε αρρωστήσει με πνευμονία και φοβούνταν να δημοσιοποιήσουν τα στοιχεία. Οι άνθρωποι αρρωσταίνουν, έτσι είναι το φυσιολογικό και θα πρέπει να το παραδέχονται στον κόσμο» δήλωσε ο τραγουδιστής και κιθαρίστας.

Παρότι η Κλίντον, όπως και ο αντίπαλός της Ντόναλντ Τραμπ είναι αντιπαθής σε πολλούς Αμερικανούς, ο Τζον Μπον Τζόβι πιστεύει ότι θα ήταν πιο δίκαιο να κερδίσουν τις εκλογές οι Δημοκρατικοί. «Ελπίζω ότι θα κερδίσει η Κλίντον, γιατί είναι καλύτερη. Ήταν η Πρώτη Κύρια των ΗΠΑ, γερουσιαστής και υπουργός» είπε ο 54χρονος σταρ.

Ο Τζον Μπον Τζόβι, μετά από πολλά χρόνια, μόλις κυκλοφόρησε το νέου του άλμπουμ με τίτλο «This House is not for sale», ενώ διατηρεί φιλικές σχέσεις με το ζεύγος Κλίντον για περισσότερα από 20 χρόνια και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας έχει υποστηρίξει πολλές φορές την υποψηφιότητα της πρώην Πρώτης Κυρίας.

Αναρωτήθηκε πώς τα καταφέρνει να στέκεται όρθια σε μία τόσο μακροχρόνια προεκλογική εκστρατεία. «Εγώ, έτσι κι αλλιώς δεν θα μπορούσα να διατηρήσω αυτούς τους ρυθμούς. Συνεχώς θα πρέπει να είσαι με ανθρώπους και να κάνεις χειραψίες, να τρως λίγο και να κοιμάσαι ακόμα λιγότερο» είπε.

Όταν ρωτήθηκε για την πιθανότητα να εκλεγεί πρόεδρος ο Τραμπ, ο ροκ σταρ είπε ότι «δεν αποκλείεται τίποτα, όλα μπορεί να συμβούν. Σ’ αυτές τις εκλογές όλα είναι δυνατά. Αλλά ειλικρινά ελπίζω ότι αυτό δεν θα συμβεί».

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα