Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Η Κασσανδρούπολη ανοίγει τις πύλες της στις 15 Δεκεμβρίου

Ο Δήμος Κασσάνδρας διοργανώνει και φέτος την Κασσανδρούπολη από τις 15 έως τις 30 Δεκεμβρίου, στον πεζόδρομο της Κασσανδρείας, με ποικίλες δράσεις και εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.

Η Κασσανδρούπολη αναμένεται και φέτος τις γιορτές να προσφέρει διασκέδαση, χαμόγελο και ξενοιασιά σε μικρά και μεγάλα παιδιά.

 

Σάββατο 15/12 ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ!!!

18:00 Πεζόδρομος – Κεντρική Σκηνή

Εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο άναμμα δένδρου , η νεράιδα των Χριστουγέννων θα υποδεχθεί τον Δήμαρχο της πόλης μας . Εναέρια πυροτεχνήματα θα συνοδέψουν το άναμμα του δέντρου και θα φωτίσουν τον ουρανό και λευκά χαρτάκια θα στροβιλίζονται στον αέρα. Ένα ξυλοπόδαρος και ο Αγιος Βασίλης θα αρχίσουν να περιφέρονται και να φωτογραφίζονται με τους επισκέπτες.

Θα συμμετέχουν :

Η φιλαρμονική του Δήμου μας, μαθητές του 1ου κ 2ου Δημοτικού σχολείου Κασσάνδρας, παιδιά της σχολής μπαλέτου «Χοροέκφρασης» και «fouette».

17.30 – 20.00 Σπίτι Χριστουγέννων Face painting με πολύχρωμα σχήματα, έντονα χρώματα και λάμψη από την αστραφτερόσκονη. (Δράση με το προσωπικό της ΚΔΑΠ Καλλιθέας ).

17.30 – 20.00 Φούρνος Χριστουγέννων. Ο φουρνος "Λεμονή" θα είναι φετος στην κασσανδρούπολη για χριστουγεννιατικες δημιουργίες μαζι με τα παιδια....

19:00 Κεντρική Σκηνή ΣΥΝΑΥΛΙΑ με τον  STAN

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα