Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Το 15ο Πέρασμα Δραγουντέλι την Κυριακή 21 Οκτωβρίου

Το 15ο πέρασμα Δραγουντέλι θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018. Αυτή η περιβαλλοντική εκδήλωση αποτελεί πλέον θεσμό για τη Σιθωνία και διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Παρθενών», τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Σιθωνίας υπό την αιγίδα του Δήμου Σιθωνίας.


Σκοπός της διοργάνωσης είναι να βγει ο κόσμος στο δάσος, να περπατήσει, να γνωρίσει και ν` αγαπήσει το Δραγουντέλι, τον ορεινό όγκο της Σιθωνίας, γυμνάζοντας ταυτόχρονα σώμα και ψυχή. Πρόκειται για μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κόσμου σε θέματα που σχετίζονται με το δασικό μας πλούτο και το φυσικό περιβάλλον της περιοχής.


Παράλληλα, στόχος είναι η συνάντηση ανθρώπων με κοινές περιβαλλοντικές ευαισθησίες και η επαφή τους με την παράδοση του τόπου και την πολιτιστική κληρονομιά του, με επίκεντρο τον παραδοσιακό οικισμό του Δραγουντέλι, τον Παρθενώνα.

Στο 15ο Πέρασμα Δραγουντέλι θα υπάρχουν επτά (7) περιπατητικές διαδρομές, μία (1) ποδηλατική και μία (1) για άλογα.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα