Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Π Πολιτισμός

10ο Φεστιβάλ Πολυγύρου - Οι εκδηλώσεις για τις πρώτες μέρες του Αυγούστου

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο πλαίσιο του 10ου Φεστιβάλ Πολυγύρου, για τις πρώτες μέρες του Αυγούστου, διαμορφώνεται ως εξής:


•    Η προγραμματισμένη για σήμερα Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018 εκδήλωση «Μουσικό Ταξίδι με την παρέα του Κώστα Τσολοδήμου» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Αυγούστου, στις 21:00, στο προαύλιο του Δημαρχείου Πολυγύρου. Στο πρώτο μέρος της θα παρουσιαστεί ένα μικρό αφιέρωμα στον Νίκο Καββαδία (κείμενα διαβάζει η Θεανώ Κοσμά) ενώ το δεύτερο μέρος περιλαμβάνει ελληνικά τραγούδια, που παραμένουν ανεξίτηλα στο πέρασμα του χρόνου. Οργάνωση: Σύλλογος Τριτέκνων Δήμου Πολυγύρου με την υποστήριξη του Δήμου Πολυγύρου.


•    Στην Παλαιόχωρα αύριο Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018 η Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πολυγύρου παρουσιάζει την κωμωδία της Λίλιαν Δημητρακοπούλου «Ποιος σκότωσε τον William» σε σκηνοθεσία Ζαφειρίας Μουταφτσή Οργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαιόχωρας «Ελπίς» με την υποστήριξη του Δήμου Πολυγύρου.


•    Την επόμενη μέρα (Σάββατο 4 Αυγούστου), στις 20:30 και πάλι στην Παλαιόχωρα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαιόχωρας «Η Ελπίς» οργανώνει το 8ο Αντάμωμα Παραδοσιακών Χορευτικών Ομάδων από όλη την Ελλάδα στον αύλειο χώρο του Ανοιχτού Θεάτρου Παλαιόχωρας. Συμμετέχει και η Πανζερβοχωρίτικη Χορωδία.


•    Το διήμερο 3 και 4 Αυγούστου ο Αθλητικός Σύλλογος Γαλάτιστας «Ανθεμούς», ο Αθλητικός Όμιλος Γαλάτιστας και ο Σύλλογος Νεολαίας Γαλάτιστας οργανώνουν το 6ο Festival Galatistas στο εξωκλήσι της Αγίας Παρασκευής. Το κοινό του φεστιβάλ θα διασκεδάσει με το μουσικό συγκρότημα Bliss Band και τον καταξιωμένο Alexandros Djkevingr την Παρασκευή 3 Αυγούστου και την επόμενη μέρα με τους Thodori Triantafillou, HOLOMONE και SIMONIS.


•    Στα Ψακούδια στις 3, 4 και 5 Αυγούστου 2018 θα πραγματοποιηθεί η 9η Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας. Πρόκειται για μια πολύχρωμη γιορτή με αγροτικά προϊόντα και χειροτεχνήματα από όλη την Ελλάδα καθώς και ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις (εργαστήρια, χορό, μουσική κλπ.). Ώρες λειτουργίας  19:00-23:00.


•    Στον ίδιο χώρο το Σάββατο 4 Αυγούστου, στις 21:30 κάτοικοι και επισκέπτες θα απολαύσουν συναυλία με τους Launge Oreratic Project ( Έλενα Τιτίρλα, σοπράνο, Κώστας Τσαγγαρίδης, πιάνο, Κώστας Δημητρίου, σαξόφωνο, Γιώργος Στεφανίδης, τύμπανα).


•    Υπενθυμίζεται ότι στη Μεταμόρφωση συνεχίζεται έως την Κυριακή 19 Αυγούστου η Έκθεση Φωτογραφίας «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1918, 100 χρόνια από τη λήξη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου», που οργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεταμόρφωσης με την ευγενική χορηγία του Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, στον κεντρικό δρόμο της Μεταμόρφωσης.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα