Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Ενθουσίασε «Το μυστικό της παλιάς φωτογραφίας»

 Σε μια κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του συγγραφέα και Δημοτικού Συμβούλου, Μάκη Πάνου, ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ από το Μορφωτικό - Πολιτιστικό – Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» και τις εκδόσεις ΠΝΟΗ.


Για το βιβλίο μίλησαν ο Γεώργιος Ζωγραφάκης, εκπαιδευτικός – συγγραφέας, και η Μαρία Τσουλναρά – Πολυβάκα, εκπαιδευτικός, ενώ οι ηθοποιοί του Θεατρικού Οργανισμού ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ, Στέλλα Βέκη και Μένια Γκαρλή, διάβασαν αποσπάσματα. Ξεχωριστή νότα κατά την διάρκεια της βιβλιοπαρουσίασης έδωσαν με τη μουσική τους  ο Αντρέας Τσικούρης και η Έφη Ψωμαδέλη.


Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος, και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου, Αναστάσιος Κανταράς, η Πρόεδρος του Ν.Π «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» Ιφιγένεια Κυριάκου, ο Πρόεδρος του τοπικού Ολύνθου, Αυγέρος Νικόλαος.


Το αναγνωστικό κοινό είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον συγγραφέα για άμεσο διάλογο, για να μοιραστούν σκέψεις και απορίες, να ανταλλάξουν απόψεις και να χαρούν την πνευματική επικοινωνία.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα