Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Γέφυρες Πολιτισμών στο Δημοτικό θέατρο Πολυγύρου

Μια πρωτοποριακή μουσική – χορευτική – θεατρική εκδήλωση με τίτλο «Γέφυρες Πολιτισμών» παρουσιάζεται στον Πολύγυρο το Σάββατο 24 Μαρτίου, στις 7.30 μ.μ., στο Δημοτικό θέατρο Πολυγύρου.

 

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί σταθμό για τα πολιτιστικά δεδομένα της πόλης μας, καθώς για πρώτη φορά ενώνουν τις δυνάμεις τους και συνεργάζονται οι περισσότεροι πολιτιστικοί φορείς του Πολυγύρου.

 

Το μήνυμα της εκδήλωσης, λοιπόν, αφενός μεταδίδει την έννοια της  γέφυρας – συνεργασίας των συλλόγων του τόπου και αφετέρου καταδεικνύει τη σημασία του τόπου μας, που γεφύρωσε παραδόσεις και φιλόξενα αγκάλιασε ψυχές ανθρώπων και πολιτισμούς από κάθε γωνιά του ελληνισμού. Εκατό πενήντα (150) και περισσότεροι χορευτές, ηθοποιοί και μουσικοί συνεργάζονται αρμονικά σηματοδοτώντας τον αυθεντικό νόημα της συλλογικότητας.

 

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από το Μορφωτικό – Πολιτιστικό - Αθλητικό και Κοινωνικό  Νομικό Πρόσωπο Δ. Πολυγύρου «Αριστοτέλης», τη Βυζαντινή και Παραδοσιακή Χορωδία Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου, τον Εθελοντικό Όμιλο Γυναικών Κοινοτικής Ανάπτυξης Πολυγύρου, τον Καρναβαλικό Σύλλογο Πολυγύρου, τον Πολιτιστικό Φορέα «ΕΝΕΠΕ ΜΟΥΣΑ» & φίλοι, τον Ποντιακό  Σύλλογο Πολυγύρου, τον Σύλλογο Ηπειρωτών Χαλκιδικής «Η Δωδώνη», τον Σύλλογο Καλλιτεχνών Σ.Κ.Ε.Τ.Χ., τον Σύλλογο Κρητών Χαλκιδικής «Ν. Καζαντζάκης», τον Σύλλογο Ψυχαγωγίας και Συσπείρωσης Γυναικών Πολυγύρου,  τον Χορευτικό Όμιλο Πολυγύρου, τη Χορευτική Ομάδα Συλλόγου Γονέων και φίλων Α΄ Δημοτικού Σχολείου Πολυγύρου. 

 

Σκηνοθετική επιμέλεια: Μιλτιάδης Μαρέτας

Η είσοδος είναι ελεύθερη.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα