Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Με μεγάλη συμμετοχή το τεστ HPV DNA από το Σύλλογο Πολυτέκνων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου Πολυτέκνων στον Πολύγυρο με πρωτοβουλία του Συλλόγου Δωρεάν test HPV DNA TEST για την πρόληψη του Καρκίνου του Τραχήλου της Μήτρας, στο πλαίσιο του προγράμματος έρευνας GRECOSELF με την μέθοδο της αυτόληψης.

Η πρόεδρος του Σ.Π.Ν.Χ, Ιφιγένεια Κυριάκου, επεσήμανε  ότι  Σύλλογος,  έδωσε τη δυνατότητα στα μέλη του να κάνουν την εξέταση δωρεάν (σημαντικό για τις μέρες που ζούμε) και το νέο Δ.Σ δεσμεύεται , συναισθανόμενο τις δεδομένες δύσκολες οικονομικές συνθήκες, όπου το εισόδημα των πολυτέκνων συρρικνώνεται καθημερινά, ότι θα οργανώσει και άλλες ανάλογες δράσεις. Ευχαρίστησε τις υπεύθυνες του προγράμματος, Νίνα Φαρδογιάννη και Γιούλη Κυριαφίνη, για τη συνεργασία και τη στήριξη της προσπάθειας του Συλλόγου για την ανάδειξη της σημασίας της πρόληψης. Ιδιαιτέρως  όλες τις κυρίες που συμμετείχαν και στήριξαν την πρωτοβουλία του Συλλόγου. 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα