Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του Χορευτικού Ομίλου Πολυγύρου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Χορευτικού Ομίλου Πολυγύρου την Πέμπτη 21/12 και την Παρασκευή 22/12 στο δημοτικό θέατρο Πολυγύρου.

Σε δύο εκδηλώσεις με χορό, τραγούδια και θεατρικά δρώμενα οι 320 νέοι και έφηβοι χορευτές του Ομίλου υποδέχθηκαν το πλήθος του κόσμου που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα του θεάτρου και διασκέδασε μαζί τους σε μια μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο ¨Παπούτσι απ’ τον τόπο σου…¨.

Οι μικροί χορευτές κατέπληξαν με τις χορευτικές και υποκριτικές τους ιδιότητες αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την τεράστια προσπάθεια και την εξαιρετική δουλειά που πραγματοποιείται στις χορευτικές ομάδες του Ομίλου.

Την εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του ΝΠΔΠ ο Αριστοτέλης, τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Χαλκιδικής κ. Γιώργος Βαγιωνάς , ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής κ.Ιωάννης Γιώργος, ο αντιδήμαρχος Πολυγύρου κ.Χρήστος Βορδός, η πρόεδρος του ΝΠΔ Πολυγύρου "Αριστοτέλης" κα. Ιφιγένεια Κυριάκου, ο περιφερειακός σύμβουλος κ.Στυλιανός Βαλιάνος, ο πρόεδρος της Δημοτικής και Κοινοτικής Επιχείρησης Δήμου Πολυγύρου κ.Τάσος Καραφουλίδης και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πολυγύρου κ.Νικήτας Κατσακιώρης, καθώς και εκπρόσωποι πολιτιστικών και κοινωνικών φορέων της πόλης μας.

" Ευχαριστούμε θερμά όλους τους γονείς και χορευτές του Ομίλου αλλά και όλους αυτούς που στηρίζουν ενεργά το έργο μας για την πολιτιστική διατήρηση και ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας. Ευχόμαστε σε όλους καλά Χριστούγεννα, Ευτυχισμένο και Δημιουργικό το νέο έτος" αναφέρουν τα μέλη του Χορευτικού Ομίλου Πολυγύρου. 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα