Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

"ΔΕΣμΩτΕΣ": Έκθεση Ζωγραφικής στον Πολύγυρο

Ο Αθανάσιος Μπιτσιός, Γ.Γ. του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Χαλκιδικής, διοργανώνει την έκθεση ζωγραφικής με τίτλο "ΔΕΣμΩτΕΣ" που θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα ΣΚΕΤΧ (περιοχή Κέντρου Νεότητας Πολυγύρου) από 9 έως 14 Οκτωβρίου 2017. Ωρες λειτουργίας 6-9μμ.

Ο Αθ. Μπιτσιός είναι γεννημένος στον Πολύγυρο το 1979 , όπου ζει και εργάζεται μέχρι σήμερα. Σπούδασε Νοσηλευτική και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής στην Πρόληψη - Παρέμβαση - Αποκατάσταση Αθλητικών Κακώσεων.

 

Η ενασχόληση και η εμμονή του με την ζωγραφική άρχισε από τα παιδικά του χρόνια. Από τότε η ανάμειξη των χρωμάτων και ο σχεδιασμός ανθρώπινων κυρίως μορφών είναι αυτά που πλαισιώνουν την καθημερινότητά του και αποτυπώνουν τις ιδέες του. Πειραματίζεται με διάφορες μεθόδους και τεχνικές. Τα έργα του εντυπωσιάζουν με τις θαρραλέες απεικονιστικές επιλογές τους. Κεντρικός άξονας της δουλειάς του είναι η ζωγραφική απεικόνιση ανθρώπινων ψυχικών καταστάσεων και ιστοριών και ο τρόπος με τον οποίο αυτές αποδίδονται σε εικαστικό έργο. Ψυχικές καταστάσεις οικείων προσώπων καθώς και προσωπικές τις οποίες επιδιώκει να μεταφέρει με τρόπο παραστατικό στον καμβά.

 

Μέχρι σήμερα έχει παρουσιάσει ατομικές εκθέσεις και συμμετείχε σε πολλές ομαδικές είτε με ανεξάρτητη πρωτοβουλία, είτε ως μέλος του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Χαλκιδικής στον οποίο διατέλεσε Γενικός Γραμματέας για σειρά ετών. Έργα του κοσμούν ιδιωτικές συλλογές. Παράλληλα οργανώνει και συντονίζει εθελοντικά την Ομάδα Ζωγραφικής του Κέντρου Ημέρας «Ανατολή» την οποία στελεχώνουν άτομα με ψυχοκοινωνικές δυσκολίες.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα