Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

5ο Φεστιβάλ Γαλάτιστας στις 4 και 5 Αυγούστου

Τι συμβαίνει σε ένα χωριό όταν οι νέοι αποφασίζουν να δημιουργήσουν το δικό τους μουσικό φεστιβάλ; Το συγκεκριμένο ερώτημα, μας απαντά τα τελευταία τέσσερα χρόνια η Νεολαία Γαλάτιστας. 

Το στοίχημα από την αρχή ήταν να αποδείξουν ότι η διασκέδαση μπορεί να εξαπλωθεί πέρα από τα συνηθισμένα. 

Θα τους βρεις στη γνωστή τοποθεσία, στο εξωκλήσι της Αγίας Παρασκευής, στον κάμπο του χωριού. Μέσα στο καταπράσινο σκηνικό, θα εντοπίσεις το γνωστό δέντρο, στη σκιά του οποίου ξεφυτρώνει η μουσική σκηνή, φωτισμοί και φρέσκα πρόσωπα νέων οι οποίοι με ενθουσιώδη συμμετοχή στήνουν, οργανώνουν και ετοιμάζονται για το δικό τους μουσικό πάρτυ!

Στόχος του φεστιβάλ είναι οι νέοι του χωριού να πρωταγωνιστήσουν στον καλοκαιρινό παλμό, να βρουν τους πόρους και να δημιουργήσουν μια μουσική γιορτή, η οποία, όσο μεγαλώνει, θα αποτελεί και κομμάτι του καλοκαιριού τους. 

Φέτος, το 5ο Φεστιβάλ Γαλάτιστας θα πραγματοποιηθεί στις 4 & 5 Αυγούστου.

- Την πρώτη ημέρα, Παρασκευή 4 Αυγούστου, το Μουσικό συγκρότημα Souled Out, η μουσικός παραγωγός του Zoo Radio Ειρήνη Κακούρη και ο Dimi Chris έρχονται να τονώσουν τη μουσική μας διάθεση . 

- Το Σάββατο 5 Αυγούστου ο CJ Jeff θα μας ταρακουνήσει στους γνωστούς ρυθμούς της house. Την βραδιά θα ανοίξει και θα κλείσει με τον ίδιο παλμό ο Costas SIDI. 

 

Dare to feel the vibe?

Αν ναι,

τότε κάνε attend στο event και περιμένουμε να σε δούμε στις 4 & 5 Αυγούστου !


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα