Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Έκθεση ζωγραφικής του Συλλόγου Τεχνών Γαλάτιστας στο Μουσείο Νικήτης

Στον χώρο του Λαογραφικού και Ιστορικού Μουσείου Νικητης φιλοξενείται ως τις 5 Ιουλίου η οδοιπορική έκθεση ζωγραφικής με τίτλο "Πορεία προς το Άγιο Όρος" του  Συλλόγου Τεχνών Γαλάτιστας.

Μια εμπνευσμένη ομάδα ντόπιων καλλιτεχνών συνεχίζει τη συλλογική και εθελοντική της δράση και παρουσιάζει τα έργα της και πέρα από τη Γαλάτιστα.

 

Το Σάββατο το απόγευμα έγινε η παρουσίαση των έργων στο Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο Νικήτης παρουσία των δημάρχων Σιθωνίας, Γιάννη Τζίτζιου και Πολυγύρου, Αστέριου Ζωγράφου, του περιφερειακού συμβούλου Στέλιου Βαλιάνου και άλλων εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης της Σιθωνίας και του Πολυγύρου.

 

H πρόεδρος Χρυσούλα Ματσούκη ευχαρίστησε το δήμαρχο Σιθωνίας για τη φιλοξενία της έκθεσης στη Νικήτη και παράλληλα εξέφρασε και τις θερμές της ευχαριστίες στον δήμαρχο Πολυγύρου, ο οποίος στηρίζει έμπρακτα τις δράσεις του Συλλόγου.

halkidikinews.gr

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα