Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Έπεσε η αυλαία του 3ου Μαθητικού Φεστιβάλ Θάλασσας 2017

Με τις καλύτερες εντυπώσεις ολοκληρώθηκε το Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας 2017 του Δήμου Ν. Προποντίδας.

 

Οι μαθητές και οι μαθήτριες των Σχολείων της Α΄Θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ν. Προποντίδας, ξεδίπλωσαν για ακόμη μια χρονιά το ταλέντο τους και τη δημιουργική τους φαντασία και μας  κατέπληξαν ευχάριστα με τα καλλιτεχνικά τους προγράμματα που παρουσίασαν.

Στο Μαθητικού Φεστιβάλ Θάλασσας 2017 Δήμου Ν. Προποντίδας, που οργανώνει ο Δήμος Ν. Προποντίδας και ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ν. Προποντίδας, παρουσιάστηκαν κάθε βράδυ από τις 6 έως 10 Ιουνίου 2017 στο ευρύ κοινό, οι ετήσιες πολιτιστικές δραστηριότητες των μαθητών των σχολείων της Α/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ν. Προποντίδας, προκειμένου να προαχθεί η αξία της πολιτιστικής δημιουργίας και η σύνδεση της μαθητικής ζωής με την ευρύτερη τοπική κοινωνία και βραβεύτηκαν οι μαθητές και οι μαθήτριες για τις διακρίσεις τους σε διάφορους διαγωνισμούς.

Φέτος για πρώτη χρονιά στο Φεστιβάλ, συμμετείχαν και τα 6 Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, που λειτουργούν στο Δήμο Ν. Προποντίδας.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα