Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024

Π Πολιτισμός

'Ξένοι ταξιδιώτες στην ορεινή Χαλκιδική' Εκπαιδευτικές δράσεις στον Άγ. Στέφανο Αρναίας

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής και Αγίου Όρους διοργανώνει δωρεάν εκπαιδευτικές ξεναγήσεις στον Άγιο Στέφανο Αρναίας.

Ο γνωστός για το γυάλινο δάπεδό του ναός του Αγίου Στεφάνου Αρναίας αποκαλύπτει τα μυστικά του στις εκπαιδευτικές ξεναγήσεις που διοργανώνει και φέτος το καλοκαίρι η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής και Αγίου Όρους. Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στην ορεινή Χαλκιδική μέσα από τις αφηγήσεις των ξένων ταξιδιωτών που πέρασαν από την περιοχή από το 18ο μέχρι τον 20ο αι.

Οι ξεναγήσεις θα πραγματοποιηθούν την ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ, την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2, την ΤΕΤΑΡΤΗ 7 και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024, στις 12.00.

Η συνάντηση ορίζεται στην είσοδο του Αγίου Στεφάνου.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι συνολικά 45 λεπτά και θα χρειαστεί να δηλώσετε συμμετοχή για τις 15 θέσεις που διατίθενται μέχρι και την προηγούμενη της ξενάγησης με μήνυμα στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα, μετά από συνεννόηση, να πραγματοποιηθεί το πρόγραμμα στα αγγλικά ή γαλλικά για ξένους επισκέπτες.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα