Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024

Π Πολιτισμός

O 3ος ορεινός αγώνας CHOLOMON TRAIL στον Πολύγυρο

Αγαπάτε το τρέξιμο και λατρεύετε το βουνό; Ο 3ος ορεινός αγώνας CHOLOMON TRAIL, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, θα σας προσφέρει μία εκπληκτική εμπειρία!


Τον αγώνα διοργανώνει ο Σύλλογος Δρομέων Περιπατητών Χαλκιδικής "Υψίζωνος", υπό την αιγίδα του Δήμου Πολυγύρου, της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, τη στήριξη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής και του Δασαρχείου Πολυγύρου.

Ο 3ος ορεινός αγώνας CHOLOMON TRAIL περιλαμβάνει δύο διαδρομές: 21 χλμ με 1200+ (ώρα εκκίνησης 09:00) και 10 χλμ με 400+ (ώρα εκκίνησης 09:30).

Στον αγώνα μπορούν συμμετέχουν άνδρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Ειδική μέριμνα υπάρχει και για τους τετράποδους φίλους μας, καθώς δίνεται η δυνατότητα φύλαξης σε ασφαλές και φιλικό περιβάλλον.

Προτεραιότητα η ασφάλεια όλων!

Στη φετινή διοργάνωση θα συμβάλλουν για την ασφάλεια των συμμετεχόντων η ομάδα της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Νομού Χαλκιδικής και η ομάδα ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Παύλου Μελά, που θα βρίσκονται σε διάφορα σημεία των διαδρομών, με οχήματα παντός εδάφους, πλήρως εξοπλισμένες για οποιαδήποτε περίπτωση ανάγκης.
Παράλληλα θα υπάρχει ασθενοφόρο, ενώ 3 απινιδωτές θα είναι σε επιφυλακή στις διαδρομές και των δυο αγώνων.

Η τελετές απονομών θα γίνουν στις 13:00.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα