Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Π Πολιτισμός

Η νεολαία Πολυγύρου ξεσήκωσε όλη την πόλη με το Τλιγάδιασμα!

Πρωτότυπες στολές, ευφάνταστες ιδέες, αρκετοί γρίφοι και πολύ γέλιο συνέθεσαν την εικόνα από το Τλιγάδιασμα, στο οποίο συμμετείχαν δεκάδες νέοι του Δήμου Πολυγύρου. Είκοσι μία ομάδες πήραν μέρος στο χθεσινό κυνήγι θησαυρού, τηρώντας το έθιμο και δίνοντας μία διαφορετική νότα στο Πολυγυρινό Καρναβάλι 2024!

Τα παιδιά συγκεντρώθηκαν νωρίς το απόγευμα μπροστά στο Δημαρχείο Πολυγύρου, όπου παρουσίασαν τις ομάδες τους, φώναξαν τα συνθήματα, που τις αντιπροσώπευαν και μπήκαν στο παιχνίδι!

Ξεχύθηκαν στους δρόμους του Πολυγύρου, προσπαθώντας να λύσουν τους γρίφους και να περάσουν όλες τις δοκιμασίες, που τους είχαν δοθεί. Ανάμεσα στις «Αλανιάρες κότες», τους «Holy Six», τα «ΚΑΠΗ», τους «Άσβερκους» και τις άλλες ομάδες, οι ονομασίες των οποίων προκάλεσαν ατελείωτο γέλιο, νικητές αναδείχθηκαν οι «Τινγκερμπελάδες», μία παρέα αγοριών που είχαν ντυθεί Τίνγκερμπελ!

Ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Γιώργος Εμμανουήλ, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη συμμετοχή των νέων στο Τλιγάδιασμα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το Πολυγυρινό Καρναβάλι αποτελεί παράδοση για τον Δήμο μας. Με γεμίζει χαρά το γεγονός ότι οι νέοι του τόπου μας συμμετέχουν ενεργά και συνεχίζουν δίνοντας κέφι και ζωντάνια! Σας ευχαριστούμε παιδιά»!

Η κατάρα του καρναβαλιού έσπασε κι έτσι ακολούθησε το Ντράβαλο Πάρτι, με τον DJ, Βασίλη Μπαχάνο, στο οποίο μικροί και μεγάλοι ένωσαν το κέφι τους και χόρεψαν μέχρι τελικής πτώσης!


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα