Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Π Πολιτισμός

Πλημμύρισε από αγάπη για τον 16χρονο Θανάση το Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου!

Συγκινητική ήταν η ατμόσφαιρα κατά τη χθεσινή συναυλία, που διοργάνωσαν οι μαθητές του ΓΕΛ Πολυγύρου, σε συνεργασία με τον Δήμο, με σκοπό να βοηθήσουν τον 16χρονο Θανάση, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.


Πλήθος κόσμου, όλων των ηλικιών παραβρέθηκε στην εκδήλωση για να εκφράσει την έμπρακτη συμπαράστασή τους στον αγώνα του μαθητή και της οικογένειάς του.

“Σας ευχαριστούμε! Για την αλληλεγγύη που δείχνετε, για την αγάπη στον συμμαθητή σας, για την αγάπη στον συνάνθρωπο, που τόσο τη χρειάζεται. Ενώνουμε όλες και όλοι μαζί τις ευχές μας και τις προσευχές μας και... Θανάση σε περιμένουμε γρήγορα κοντά μας, για να κάνουμε μία μεγαλύτερη συναυλία, στο Ανοιχτό μας Θέατρο, όλοι μαζί. Ευχαριστώ πάρα πολύ από καρδιάς, που ήρθατε και πλαισιώσατε τη σημερινή εκδήλωση. Αυτή η κοινωνία της αλληλεγγύης μας δείχνει ότι υπάρχει ελπίδα για τον τόπο μας” ήταν τα λόγια του Δημάρχου Πολυγύρου, Γιώργου Εμμανουήλ, ο οποίος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για την καθολική συμμετοχή του κόσμου.



Ο κ. Εμμανουήλ ευχαρίστησε για τη συνεργασία και τον Δήμο Ν. Προποντίδας, καθώς διέθεσε το λεωφορείο του, προκειμένου να μετακινηθεί η Τhe Big Band of Moudania, που άνοιξε τη συναυλία. Στην εκδήλωση συμμετείχε η Παιδική Χορωδία Πολυγύρου, οι Χορωδίες του 1ου, 2ου και 3ου Δημοτικού Πολυγύρου, οι μαθητές του Γυμνασίου, του ΕΠΑΛ Πολυγύρου, αλλά και του Γενικού Λυκείου Πολυγύρου, το οποίο ανέλαβε την πρωτοβουλία της διοργάνωσης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Χαλκιδικής, Γιάννης Γιώργος, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Ευαγγελία Ασβεστά, οι Αντιδήμαρχοι Νικολέτα Διαμαντουλάκη, Αθανάσιος Τσίγκας, Γιάννης Λελεγιάννης, Ευάγγελος Αρβανίτης, ο Αντιδήμαρχος Μουδιανιών Παναγιώτης Σαρόγλου, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Σύμβουλοι Δημοτικών Κοινοτήτων, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής, Γρηγόρης Τάσιος, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, Λευτέρης Ταρκάσης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πολυγύρου, Νίκος Παπαπαναγιώτου, οι Διευθυντές όλων των σχολείων του Δήμου Πολυγύρου, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της περιοχής.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα