Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Π Πολιτισμός

Kοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου ΑμεΑ Χαλκιδικής "Η ΑΓΑΠΗ"

Την κοπή βασιλόπιτας πραγματοποίησε ο Σύλλογος Αμεα Χαλκιδικής "Η Αγάπη" στο τουριστικό περίπτερο Έξι Βρύσεων στον Πολύγυρο.

Μελη και φίλοι του συλλόγου συναντήθηκαν και αντάλλαξαν ευχές για ένα νέο ελπιδοφόρο έτος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρωτοσύγκελος πατήρ Αντώνιος, η αντιπεριφερειάρχης, Κατερίνα Ζωγράφου, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Απόστολος Πάνας, ο δήμαρχος Πολυγυρου, Γιώργος Εμμανουήλ, το επίτιμο μέλος από τα πρώτα χρόνια ίδρυσης της Αγάπης, Χρήστος Πάχτας και πρώην υπουργός και ο διευθυντής του ειδικού σχολείου Πολυγυρου,Σωτήρης Μπρουτζας.

Επίσης η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πολυγύρου, Ευαγγελία Ασβεστά, οι αντιδήμαρχοι, Κατερίνα Αβερη, Φαρδογιαννης Βασίλης, Θανάσης Τσίγκας και Γιάννης Λελεγιαννης και η Δημοτική σύμβουλος, Μαρία Αβερη.

“Η προσπάθεια αυτού του Συλλόγου κάνει κάθε μέρα την αγάπη πράξη. Είναι καθημερινότητα, είναι ένας αγώνας. Έχουμε πλέον πολλά πράγματα να κάνουμε και γι’ αυτό η πόρτα μου θα είναι πάντα ανοιχτή. Θα ήθελα να έχουμε μία δημιουργική θητεία και σαν δήμος να βάλουμε ένα λιθαράκι, ξεκινώντας από το ΚΔΑΠ ΑμεΑ, το ΕΕΕΕΚ Πολυγύρου και τη στέγη φιλοξενίας” τόνισε ο κ. Εμμανουήλ.

Τα ΔΣ συλλόγων του δήμου Πολυγυρου έδωσαν το παρών σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα της εκδήλωσης.

Το Διοικητικό συμβούλιο της Αγάπης αποφάσισε να ανακηρύξει επίτιμο μέλος την ζωγράφο και εθελόντρια της Αγάπης στην δημιουργική ομάδα του ΚΕΦΙΑΠ, Καίτη Ζγεμπα ως ένδειξη αγάπης και προσφοράς στο κοινωνικό έργο της Αγάπης.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα