Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Διασχολικές δράσεις μαθητών στην Αρχαία Όλυνθο -ΦΩΤΟ-

Διασχολική δράση στο πλαίσιο του δικτύου τοπικής ιστορίας της Χαλκιδικής πραγματοποιήθηκε από τα σχολεία που έχουν ασχοληθεί με την συλλογή υλικού και συγγραφή δραστηριοτήτων για μία ολοκληρωμένη επίσκεψη στην Αρχαία Όλυνθο.

Οι μαθητές των τριών Δημοτικών Σχολείων, της Ν. Ποτίδαιας της Ολύνθου και του 4ου Ν. Μουδανιών, αφού προετοιμάστηκαν κατάλληλα ξεναγήθηκαν αρχικά από την προϊσταμένη της 7ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής και Αγίου Όρους, Γεωργία Στρατούλη και στη συνέχεια από τους Διευθυντές των σχολείων Β Μισαηλίδη, Αδαμίδου Ρ. και Ε. Παλαιολόγου.

 

Κατά τη διάρκεια της δράσης παρουσιάστηκε αναπαράσταση ενός συμποσίου στον ανδρώνα μιας ολυνθιακής κατοικίας από τους μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Μουδανιών. Στγη δράση παραβρέθηκαν ο σχολικός σύμβουλος, Γεώργιος Μπότσα και η διευθύντρια Α' θμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής, Ευτυχία Παπανικολάου, καθώς και τοπικοί παράγοντες της Ολύνθου. 

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα