Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Κ Κόσμος

Μια και μοναδική φράουλα πωλείται στην τιμή των 22 δολαρίων

Το ΤΙΜΕ την χαρακτηρίζει ως «πραγματική απόδειξη της αδικαιολόγητη παρακμής στα ράφια των σούπερ μάρκετ» και προσθέτει πως αποτελεί αντικείμενο μελέτης της υπερβολής του καπιταλισμού.  

 

Ομάδες του Facebook στο Χονγκ Κονγκ και χρήστες του Τwitter χλευάζουν, απορούν και εξοργίζονται για το πώς μια επιχείρηση βρήκε το θάρρος/ θράσος να τοποθετήσει κάτι τέτοιο μεταξύ των προϊόντων προς πώληση.  

 

 

Aυτό το μικρό κουτί που περιέχει μέσα μία και μοναδική φράουλα κι η οποία κοστίζει 22 ευρώ, καθώς υποτίθεται πως είναι ολόφρεσκη αφού κάποιος την μάζεψε με τα ίδια του τα χέρια, έχει μάλλον δικαιολογημένα γίνει αντικέιμενο διαμάχης.  

 

Η φράουλα πωλείται στο σουπερμάρκετ Citysuper του Χονγκ Κονγκ, το οποίο έχει δεχθεί έντονη κριτική για το «Kotoka strawberry gift box» που χαρακτηρίζουν εξωφρενικά ακραίο και πανάκριβο προϊόν.  

 

Η φωτογραφία έχει γίνει viral στην Κίνα και πολλοί υποστηρίζουν πως ούτε η συσκευασία ούτε το ίδιο το φρούτο δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την τεράστια τιμή που κοστολογήθηκε.

Πηγή: www.lifo.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα