Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Κ Κόσμος

Ποια είναι η Μελάνια Κνάους, σύζυγος του Τραμπ και πρώτη κυρία των ΗΠΑ;

Είναι πλέον ένα από τα κεντρικά πρόσωπα μετά των την οριστικοποίηση του αποτελέσματος των αμερικανικών εκλογών, η πιο σέξι πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Κνάους.

Η Μελάνια Τραμπ θα γίνει πρώτη σύζυγος προέδρου των ΗΠΑ που έχει φωτογραφηθεί γυμνή με χειροπέδες. Χωρίς ρούχα, δεμένη με έναν χαρτοφύλακα είχε εμφανιστεί στο εξώφυλλο του αμερικανικού περιοδικού GQ.



Επίσης θα γίνει η πρώτη σύζυγος προέδρου των ΗΠΑ με καταγωγή από το εξωτερικό εδώ και σχεδόν δύο αιώνες. Η προηγούμενη Πρώτη Κυρία με ξένη καταγωγή ήταν η Λουίζα Άνταμς, σύζυγος του προέδρου Τζον Κουίνσι Άνταμς (1825-1829), που είχε γεννηθεί στη Βρετανία.


Η Μελάνια Κνάους γεννήθηκε το 1970 στη Σλοβενία. Γνώρισε τον χώρο του μόντελινγκ σε ηλικία 16 ετών, και το 1996 μετακόμισε στη Νέα Υόρκη. Δύο χρόνια αργότερα ξεκίνησε η σχέση της με τον Ντόναλντ Τραμπ. Παντρεύτηκαν το 2004 και έχουν αποκτήσει ένα γιο, τον Μπάρον Γουίλιαμ Τραμπ.

Είναι μια γυναίκα που τραβά τα βλέμματα, εγείρει προβληματισμούς και στην προεκλογική περίοδο ήταν «παρούσα». Καποιοι προσπάθησαν να υποτιμήσουν την παρουσία της φέρνοντας στην επιφάνεια τη γυμνή της φωτογράφηση.



Σήμερα στην πρώτη δήλωση του Ντόναλντ Τραμπ μετά την οριστικοποίηση του αποτελέσματος η 46χρονη Μελάνια Κνάους, βρισκόταν στο πλευρό του συζύγου της φορώντας ένα ανοιχτόχρωμο φόρεμα. Μια παρουσία διακριτική, την οποία διατήρησε σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, ενώ παράλληλα προσπαθούσε να παρουσιάσει ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο του συζύγου της, που είναι 24 χρόνια μεγαλύτερός της.«Θα γίνει ένας φανταστικός πρόεδρος», τόνισε στις αρχές Νοεμβρίου μιλώντας στο Μπέργουιν, κοντά στη Φιλαδέλφεια. Αυτή ήταν και η πρώτη ομιλία της τρίτης συζύγου του Ντόναλντ Τραμπ χωρίς εκείνον στο πλευρό της.

thepressroom.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα