Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Κ Κόσμος

Γάλλοι αγρότες εισέβαλαν σε αγροτική έκθεση στο Παρίσι

Το Σάββατο μέρος των Γάλλων αγροτών εισέβαλε σε μια μεγάλη αγροτική έκθεση στο Παρίσι πριν από την προγραμματισμένη επίσκεψη του προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, εν μέσω οργής για το κόστος, τη γραφειοκρατία και τους "πράσινους" κανονισμούς.

Αντιμέτωποι με δεκάδες αστυνομικούς μέσα στην εμπορική έκθεση, οι αγρότες φώναζαν και γιουχάριζαν, ζητώντας την παραίτηση του Μακρόν και χρησιμοποιώντας υβριστικά συνθήματα που απευθύνονταν στον Γάλλο ηγέτη.

Ο Μακρόν, ο οποίος έχει πρόγευμα με τους ηγέτες των συνδικάτων των Γάλλων αγροτών, ήταν προγραμματισμένο να περιηγηθεί στη συνέχεια στους διαδρόμους της έκθεσης.

Ακύρωσε μια συζήτηση που επρόκειτο να διεξαχθεί στην αγροτική έκθεση το Σάββατο με αγρότες, μεταποιητές τροφίμων και εμπόρους λιανικής πώλησης, αφού τα συνδικάτα των αγροτών δήλωσαν ότι δεν θα προσέλθουν.

Οι αγρότες διαμαρτύρονται σε όλη την Ευρώπη, ζητώντας καλύτερο εισόδημα, λιγότερη γραφειοκρατία και καταγγέλλοντας τον αθέμιτο ανταγωνισμό από τα φθηνά ουκρανικά προϊόντα που εισάγονται για να βοηθήσουν την στρατιωτική επιχείρηση του Κιέβου.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα