Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κ Κόσμος

Tom Hanks: "Είναι ωραίο να είσαι Έλληνας”! -VIDEO-

Ο Tom Hanks χορεύει συρτάκι, σιγοτραγουδά το “Μάτια Βουρκωμένα” και φωνάζει “Όπα! Είναι ωραίο να είσαι Έλληνας” κι ας μην έχει ρίζες από την Ελλάδα... 

 

 Ο Χολιγουντιανός σταρ που λατρεύει τη χώρα μας και κάθε χρόνο έρχεται με την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του Rita Wilson, για διακοπές στην Αντίπαρο, βρέθηκε σε γιορτή ομογενών και έγινε... viral!

 

Άνθρωπος εξωστρεφής και λάτρης ο,τιδήποτε ελληνικό, ο Tom Hanks διασκέδασε με την σύζυγό του, την ηθοποιό Νία Βαρντάλος και άλλους ομογενείς.. αλά ελληνικά και φαίνεται να το απόλαυσε πολύ.

 

Ο ίδιος μάλιστα, όταν τελείωσε το χορό, πήρε το μικρόφωνο και είπε: “Είναι ωραίο να είσαι Έλληνας”!

 

Όσο για τη σχέση του με τη χώρα μας; Ξεκίνησε χάρη στην σύζυγό του Rita Wilson. Η Μαργαρίτα όπως είναι το πραγματικό της όνομα μπορεί να γεννήθηκε στο Λος Άντζελες, αλλά οι ρίζες της είναι eλληνικές. Ο πατέρας της, Χαλίλοβ Ιμπραίμοβ, γεννήθηκε στην Ξάνθη στα Πομακοχώρια και μετακόμισε στις ΗΠΑ, όπου και πήρε την απόφαση να αλλάξει το όνομα του σε Άλαν Ουίλσον το 1960 εμπνεόμενος από την οδό στην οποία έμεναν.

 

Η μητέρα της γεννήθηκε σε ένα παραδοσιακό ελληνικό χωριό, το οποίο σήμερα ανήκει στην Αλβανία. Η Ρίτα μεγάλωσε σε μια ελληνική παραδοσιακή οικογένεια, είναι αφοσιωμένο μέλος της Ορθόδοξης Εκκλησίας και αγαπά οτιδήποτε ελληνικό. Και φυσικά μετάδωσε αυτήν την αγάπη της και στον σύζυγό της...

Πηγή: tlife.gr

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα