Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Πυρκαγιά ξέσπασε στη Ν. Σκιώνη

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα στη Ν. Σκιώνη με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι. 

 

Από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο της Κασσάνδρας έσπευσαν στο σημείο 4 οχήματα, ενώ η δύναμη ενισχύθηκε λίγο αργότερα και από όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεριας του Πολυγύρου. Παράλληα, σημαντική ήταν και η συμβολή των μελών της Βάσης Ετοιμότητας Χαλκιδικής, μέλη της οποίας βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο σημείο της πυρκαγιάς. 

Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο αφού έκαψε περίπου 5 στρέμματα δασικής έκτασης. Σύμφωνα πληροφορίες του halkidikinews.gr η πυρκαγιά προξενήθηκε από καύση κλαδιών.

 

Η αντιπυρική περίοδος ξεκινά την 1η Μαϊου και μέχρι τότε πολλοί αγρότες σπεύδουν μαζί με το κλάδεμα να κάψουν και τα κλαδιά. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία εφιστά την προσοχή όλων των ελαιοκαλλιεργητών κατά την καύση των κλαδιών.

 

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα