Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Δήλωση Ευθ. Κκαρανάσιου για την εικόνα της Υγείας στη Χαλκιδική

Για απογύμνωση των δημοσίων δομών Υγείας στη Χαλκιδική κάνειθ λόγο σε ανακοίνωσή του ο πρώην βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ, Ευθύμης Καρανάσιος, με αφορμή τον άδικο χαμό ενός 38χρονου που περίμενε το ασθενοφόρο και ήρθε μετά από περίπου δύο ώρες...

 

Η δήλωση του Ευθύμη Καρανάσιου:

 

«Η θλιβερή απώλεια του συμπατριώτη μας στην Ουρανούπολη, καταδεικνύει με τον πλέον εμφατικό τρόπο την απογύμνωση των δημοσίων δομών υγείας στη Χαλκιδική, στην καρδιά του τουρισμού της Μακεδονίας.

Νοσοκομείο και Κέντρα Υγείας, καλούνται να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες ανάγκες της περίθαλψης και της νοσηλείας τόσο των μόνιμων κατοίκων όσο και των χιλιάδων θερινών επισκεπτών. 

Το υγειονομικό προσωπικό δίνει καθημερινά - άνιση - μάχη με την υποστελέχωση και την υποχρηματοδότηση του ΕΣΥ, προσπαθώντας να περιθάλψει τους ασθενείς.

Η κυβέρνηση φέρει τεράστιες ευθύνες για την απαξίωση και την υποβάθμιση της δημόσιας υγείας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια».


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα