Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η 32η Philoxenia ανοίγει τις πύλες της την Παρασκευή

Η 32η Philoxenia που μαζί με την  Hotelia (έκθεση ξενοδοχειακού και επαγγελματικού εξοπλισμού) ξεκινούν με εντυπωσιακή συμμετοχή την Παρασκευή και αναμένεται να αποτελέσουν κορυφαίο τουριστικό γεγονός της χρονιάς, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές τους.

 

Συνολικά σε αριθμούς, οι δυο εκθέσεις προσελκύουν 621 εκθέτες, 383 προσκεκλημένους εμπορικούς επισκέπτες και περισσότερα από 5.000 προγραμματισμένα επιχειρηματικά ραντεβού. Και στις δύο εκθέσεις παρουσιάζεται αύξηση συμμετοχών, σε σχέση με πέρυσι, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν σήμερα σε συνέντευξη Τύπου, ενώ τα εγκαίνια θα γίνουν την Παρασκευή στις  8 το βράδυ στο Συνεδριακό Κέντρο, "Ι. Βελλίδης" από την υπουργό Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά.

 

Ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής που συμμετέχει, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στο πλαίσιο της Philoxenia 2016 στο περίπτερο 15, stand 58, την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στις 17:00. Θα γίνει απολογισμός της τουριστικής περιόδου και φυσικά τι καινούργιο ετοιμάζει ο Οργανισμός για την προβολή και διαφήμιση της Χαλκιδικής.

 

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί το ανανεωμένο portal της Χαλκιδικής www.visit-halkidiki.gr ενώ στο ξεκίνημα της εκδήλωσης θα βραβευτεί ο Αγιορείτης μοναχός Επιφάνειος για την προσφορά του στην ανάδειξη της Χαλκιδικής ώς κορυφαίου γαστρονομικού προορισμού μέσω της Αγιορείτικης κουζίνας.

 

Στη φετινή Philoxenia συμμετέχουν και οι 13 Περιφέρειες της Ελλάδας, και συνολικά έχουν κλειστεί περισσότερα από 5.000 επαγγελματικά ραντεβού και στις δύο εκθέσεις. "Και σε αυτές τις εκθέσεις η πόλη έχει γεμίσει από κόσμο, τα ξενοδοχεία είναι πλήρη ενώ μέχρι στιγμής στο έτος που διανύουμε, το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης έχει λειτουργήσει 275 ημέρες", σημείωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo, Κυριάκος Ποζρικίδης.

 

Η Philoxenia και η Ηotelia υλοποιούνται υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού, του υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης), του ΕΟΤ, καθώς και όλων των μεγάλων τουριστικών φορέων της χώρας, όπως ο ΣΕΤΕ, το ΞΕΕ, ο HATTA και η ΠΟΞ. Επίσημος αερομεταφορέας της Philoxenia είναι η Qatar Airways.

 

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό το Σαββατοκύριακο ενώ θα υπάρχει ελεύθερο πάρκινγκ.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα