Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο δρόμος από Θέρμη μέχρι Γαλάτιστα ολοκληρώνεται σε 2 μήνες -ΦΩΤΟ-

Περί τα τέλη Μαΐου αναμένεται η ολοκλήρωση του τμήματος του οδικού δικτύου από τη Θέρμη μέχρι και τη Γαλάτιστα και θα δοθεί στην κυκλοφορία.

 

Ο πρόεδρος της Εγνατίας Οδού ΑΕ, Απόστολος Αντωνούδης, μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 FM εκτίμησε ότι το έργο θα ολοκληρωθεί σε δύο μήνες, ενώ θα μείνει προς κατασκευή το κομμάτι της νέας χάραξης, από την περιοχή της Αγίας Αναστασίας μέχρι το υπάρχον οδικό τμήμα που πηγαίνει μέχρι τον Πολύγυρο.

 

 4 χλμ. προς Πολύγυρο μένουν στα χαρτιά

 

Το συγκεκριμένο τμήμα, στο οποίο δεν έχουν ξεκινήσει εργασίες, έχει μήκος περίπου τεσσάρων χιλιομέτρων. Για το τμήμα αυτό αναμένεται η ολοκλήρωση της διαδικασίας των απαλλοτριώσεων, για να προχωρήσει η δημοπράτηση. 

 

Πρόκειται πάντως για έργα κατασκευής οδικού δικτύου που «δεν έχουν ιδιαίτερα μορφολογικά χαρακτηριστικά και δεν παρουσιάζουν τεχνικές προκλήσεις» είπε ο πρόεδρος της Εγνατίας Οδού Α.Ε.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα