Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Αισιόδοξα μηνύματα από τη Ρωσία - Αύξηση 15% στις κρατήσεις

Ολοκληρώθηκε σήμερα η διεθνής τουριστική έκθεση ΜΙΤΤ 2017 της Μόσχας, στην οποία συμμετείχε και η Χαλκιδική.  Πάνω από 35 περίπτερα Περιφερειών, τουριστικών πρακτορείων και επιχειρήσεων στον τομέα του τουρισμού, περιελάμβανε η ελληνική συμμετοχή, ενώ δεκάδες χιλιάδες Ρώσοι επισκέφθηκαν το περίπτερο του ΕΟΤ, όπου συστεγάζονταν τα περισσότερα ελληνικά περίπτερα.

 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής, Γρηγόρη Τάσιου υπάρχει αισιοδοξία για καλή σεζόν από την ρωσική αγορά. "Οι κρατήσεις Ρώσων για τον νομο μας είναι στο +15% σε σύγκριση με πέρυσι την ίδια περίοδο. Εξάλλου όταν όλοι συνεργάζονται με ένα κοινό στόχο την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της χώρας τα χαμόγελα είναι πολλά" ανέφερε ο κ. Τάσιος, ο οποίος στο κλείσιμο της έκθεσης φωτογραφήθηκε με τον Πρέσβη κ. Φρυγανά, την Γενική Πρόξενο κ. Βακάλη, τον διευθυντή του ΕΟΤ Ρωσίας Πολύκαρπο Ευσταθίου και τον αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής, Γ. Γιώργο. 

«Οι τουριστικές σχέσεις Ελλάδας-Ρωσίας έχουν δυναμισμό και προοπτική», τόνισε ο Πρέσβης της Ελλάδος στη Μόσχα, Ανδρέας Φρυγανάς, προσθέτοντας ότι σε αναγνώριση αυτής της μεγάλης δυναμικής και προοπτικής των τουριστικών σχέσεων, τον Οκτώβριο του 2017 θα ξεκινήσει κοινό Έτος Τουρισμού Ελλάδας-Ρωσίας με πολλές υποστηρικτικές δραστηριότητες που θα ενισχύσουν περαιτέρω το ανοδικό ρεύμα προσέλευσης των ρώσων τουριστών στην Ελλάδα.

 

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα