Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Σεμινάριο για τις αναρτήσεις Δασικών Χαρτών στη Χαλκιδική

Συνεχίζοντας την ενημέρωση για τους δασικούς χάρτες, το ΤΕΕ/ΤΚΜ σε συνεργασία με την Νομαρχιακή Επιτροπή Χαλκιδικής, το ΓΕΩΤ.Ε.Ε.-Παράρτημα ΚΜ και τον Δικηγορικό Σύλλογο Χαλκιδικής, διοργανώνουν αντίστοιχη εκδήλωση – σεμινάριο, με θέμα: «Αναρτήσεις Δασικών Χαρτών στη Χαλκιδική».

 

Θα πραγματοποιηθεί στον Πολύγυρο, την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017, στην αίθουσα Συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής-Διοικητήριο (ισόγειο), από τις 10:00 το πρωί έως τις 14:00.

 

Ομιλητές θα είναι οι: Σ. Διαμαντόπουλος (Δασολόγος-εκπρόσωπος ΓΕΩΤ.Ε.Ε), Ι. Κακανής (Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός), Ι. Χορομίδης (Δικηγόρος L.L.M), Μ. Βογιατζής (Διευθυντής Δασικών Χαρτών ΕΚΧΑ Α.Ε), Ι. Παπαδόπουλος (Προϊστάμενος Τμ. Προστασίας Δασών Διεύθυνσης Δασών ν. Χαλκιδικής)  και ο γγ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης Ν. Φραγκισκάκης. Την συζήτηση θα συντονίζει ο γγ του ΤΕΕ/ΤΚΜ, Γ. Τσακούμης.

 

Η εκδήλωση απευθύνεται στα μέλη των τριών φορέων αλλά και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και κατά τη διάρκειά της θα γίνει ενημέρωση, θα δοθούν διευκρινίσεις και θα απαντηθούν ερωτήματα σχετικά με τις διαδικασίες, τις ενστάσεις κ.λ.π.  

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα