Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Κ. Ντέμπλας από τη Νικήτη: "Την Κυριακή δίνουμε ψήφο στη θετική πορεία της Σιθωνίας"

 Με σύνθημα ότι η Σιθωνία συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία, ο υποψήφιος δήμαρχος Σιθωνίας Κυπαρίσσης Ντέμπλας έστειλε μήνυμα νίκης από τη Νικήτη, στο πλαίσιο των προεκλογικών του ομιλιών, όπου παραβρέθηκαν υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι. 

 

Δυναμική ήταν η παρουσία των κατοίκων της Νικήτης που άκουσαν με ενδιαφέρον το πρόγραμμα και τους στόχους του Κυπαρίσση Ντέμπλα για την περιοχή.

 

"Έγιναν σπουδαία έργα από το 2011 στο Δήμο Σιθωνίας κι ας προσπαθούν κάποιοι να μηδενίσουν το έργο που υλοποιήθηκε. Συνεχίζουμε την θετική πορεία του Δήμου μας με έμπειρα και ικανά στελέχη αλλά και νέα άτομα, που όλοι μαζί αποτελούν εγγύηση για την ανάπτυξη του δήμου» υπογράμμισε στην ομιλία του ο κ. Ντέμπλας.

" Όλοι εσείς πρέπει να επιλέξετε εκείνους που θεωρείτε άξιους, έμπειρους και ικανούς να υπηρετήσουν το Δήμο. Να επιλέξετε πρόσωπα και προγράμματα κρίνοντας την αξιοπιστία τους" ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος Σιθωνίας. 

 

Στη συνέχεια ο κ.Ντέμπλας ανέλυσε το πρόγραμμα του συνδυασμού του και τα έργα που θα προωθηθούν για τη Νικήτη, μεταξύ των οποίων είναι και η κατασκευή νέου βιολογικού σταθμού και η επέκταση της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου της Νικήτης προς τα ανατολικά. 

 

Τέλος, παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Ενωμένη Δυνατή Σιθωνία» τονίζοντας ότι απαρτίζεται από ικανά πρόσωπα αλλά και ανθρώπους με εμπειρία από όλους τους κοινωνικούς, επαγγελματικούς και επιστημονικούς χώρους, πέρα από κομματικές ή πολιτικές τοποθετήσεις.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα