Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Κατεβάζουν τα τρακτέρ στο δρόμο οι αγρότες της Κ. Μακεδονίας -VIDEO-

 Βγάζουν τα τρακτέρ στα χωριά τους οι αγρότες της Χαλκιδικής και όλης της Κεντρικής Μακεδονίας και την Παρασκευή θα αποφασιστεί που θα στηθούν τα δύο και μοναδικά μπλόκα στην Κεντρική Μακεδονία.

 

Την παράταξη των τρακτέρ σε κομβικά σημεία της Κεντρικής Μακεδονίας αποφάσισε στη συνεδρίασή της η αρμόδια 18μελής συντονιστική επιτροπή ώστε τις επόμενες ημέρες να κινηθούν οι αγρότες στα μεγάλα μπλόκα.

 

«Δε θα κλείσουμε δρόμους. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας» δήλωσε ο εκπρόσωπος του συντονιστικού των αγροτών της Κεντρικής Μακεδονίας, Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος.

 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο μπλόκα στην Κεντρική Μακεδονία θα είναι πιθανόν στο τελωνείο των Ευζώνων και ενα μεγάλο μπλόκο στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

 

H Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής για τις κινητοποιησεις


Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής σε ανακοίνωσή της αναφέρει μεταξύ άλλων ότι  στα μπλόκα θα βρεθούν με αντιπολιτευτική διάθεση για δεύτερη χρονιά, κυρίως μεγαλο-αγρότες που θα υπακούσουν στις κομματικές εντολές της ΝΔ που όμως κανένα κοινό συμφέρον δεν έχουν με τον απλό, μικρομεσαίο αγρότη της Χαλκιδικής.

"...Καλούμε τους πολιτικά ακηδεμόνευτους Χαλκιδικιώτες αγρότες, ιδιαίτερα τους νέους και τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες, να σκεφτούν και να σταθμίσουν, αφ' ενός μεν, ποιοι τους έφεραν σε αυτό το σημείο και τώρα παίζουν ένα κακόγουστο θέατρο στην πλάτη τους είτε για να δημιουργήσουν κοινωνική ένταση, είτε για να ικανοποιήσουν προσωπικές τους φιλοδοξίες, αφ' εταίρου δε, ποιοι προσπαθούν να βάλουν τάξη, να επιλύσουν τα συσσωρευμένα προβλήματα που άλλοι δημιούργησαν και ταυτόγχρονα να εφαρμόσουν την επανεκκίνηση της αγροτικής οικονομίας, την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας με όρους κοινωνικής δικαιοσύνης".

 

halkidikinews.gr
thestival.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα