Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Αγνοείται δόκιμος Ουκρανός στο Άγιο Όρος - Ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του

Αγνοείται στο Άγιο Όρος ένας 43χρονος Ουκρανός δόκιμος μοναχός, ο οποίος βρισκόταν εκεί ως επισκέπτης.

 

Τα ίχνη του αγνοούνται από τις 16 Ιανουαρίου, ωστόσο η εξαφάνισή του δηλώθηκε σήμερα από τον μοναχό που τον φιλοξενούσε στο κελί, οπότε ξεκίνησαν επίγειες έρευνες για να βρεθεί ο 43χρονος.

 

Από το Αστυνομικό Τμήμα των Καρυών και την Πυροσβεστική Υπηρεσία υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση και οι έρευνες επικεντρώθηκαν σήμερα μεταξύ των Μονών Φιλοθέου και Καρακάλλου. Μέχρι που έπεσε το σκοτάδι δεν υπήρξε κανένα σημάδι από τον αγνοούμενο και οι έρευνες θα συνεχιστούν αύριο σε δύσβατες περιοχές. 

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δόκιμος μοναχός φιλοξενούταν σε ένα κελί και στις 16 Ιανουαρίου ξεκίνησε για να επισκεφθεί κάποιον γνωστό του στη μονή Καρακάλλου.

 

Σε μήνυμα μέσω κινητού τηλεφώνου που έστειλε στον γνωστό του ανέφερε ότι δεν θα καταφέρει να φτάσει λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Εκείνη την ημέρα, στην ευρύτερη περιοχή χιόνιζε και επικρατούσαν χαμηλές θερμοκρασίες.

halkidikinews.gr

 

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα