Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Αργύρη Τσακνή στην Αρναία

Tα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στην Αρναία πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αριστοτέλη, Αργύρης Τσακνής, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ισχυρός Αριστοτέλης".

"Δεν είμαι άγνωστος στην Αρναία. Υπηρέτησα και υποστήριξα με συνέπεια την Αρναία επί τεσσεράμισι χρόνια και δεν το αμφισβητεί κανείς αυτό", τόνισε ο κ. Τσακνής ανοίγοντας την ομιλία του.

Ο κ. Τσακνής μίλησε για τον ανεξάρτητο χαρακτήρα της παράταξης, την πορεία της σημερινής διοίκησης του δήμου και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. Αναφέρθηκε στα μεταλλεία επαναλαμβάνοντας την πάγια θέση ότι ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ δεν θα «κάνει πλάτες σε καμία εταιρία».



Ειδικότερα σε έναν σύντομο απολογισμό, ο υποψήφιος δήμαρχος Αριστοτέλη μίλησε για τα έργα και τις παρεμβάσεις στον δήμο, τόσο από ιδίους πόρους όσο και μέσα από το ΕΣΠΑ. Αναφέρθηκε στα έργα που κινδύνευσαν να χαθούν λόγω της κρίσης αλλά τελικά ο δήμος κατάφερε να τα ολοκληρώσει ή να τα μεταφέρει στο επόμενο ΕΣΠΑ, στις παρεμβάσεις στα σχολεία, στο οδικό δίκτυο, στα Σφαγεία Αρναίας, στις δράσεις πολιτισμού και εξωστρέφειας καθώς και την ενίσχυση των κοινωνικών δομών.


Ο υποψήφιος δήμαρχος Αριστοτέλη Α. Τσακνής κάλεσε τους δημότες να του δώσουν την ευκαιρία να ολοκληρώσει το έργο της σημερινής δημοτικής αρχής, με ένα ανανεωμένο σχήμα μακριά από κόμματα, όπως είπε.


Στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου Αρναίας ο υποψήφιος δήμαρχος Αριστοτέλη παρουσίασε 30 από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους:

1. Νίκος Λαγέρης
2. Νικήτας Μαρτυγάκης
3. Σοφία Ζαμάνη
4. Λευτέρης Βαλσαμής
5. Γιάννης Δουλάκης
6. Ιωσήφ Τσοπουρίδης
7. Κατερίνα Μήτρου
8. Δήμητρα Μανωλούδα
9. Μαρία Παπαστεργιαννού
10. Χρήστος Παπαδήμος
11. Αριστείδης Τζίτζος
12. Χριστόδουλος Γιουβανάκης
13. Κυριάκος Δροσινάκης
14. Μένια Καραμπούκα
15. Γιάννης Χαριστάς
16. Ειρήνη Παπαργυρίου
17. Αφροδίτη Κίκα
18 Τσιτσάνης Ηλίας
19. Μαρία Σλούκα
20. Δήμητρα Μπάνου
21. Αντώνης Ανδριώτης
22. Μιχάλης Στόικος
23. Διαμαντής Διαμαντάς
24. Παπαευσταθίου Ελένη
25. Κωτάκης Γιώργος
26. Κατερίνα Αργυρού
27. Ελένη Μαρούση Μαυρουδή
28. Χρήστος Κούνδουρος
29. Δημήτρης Κυριάκος
30. Νίκος Μπούφτας


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα