Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο Γιώργος Λαμπράκης υποψήφιος δήμαρχος Αριστοτέλη

Ο Γιώργος Λαμπράκης θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Αριστοτέλη στις εκλογές της Αυτοδιοίκησης του Μαΐου με το συνδυασμό “Συμμαχία Πολιτών για το Δήμο Αριστοτέλη”. 

Ο Γιώργος Λαμπράκης είναι από τα παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη Χαλκιδική, ενώ διετέλεσε περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας και νομαρχιακός σύμβουλος παλιότερα. 

 

Σκοπός της παράταξης του κ. Λαμπράκη θα είναι σύμφωνα με τον ίδιο να οδηγηθεί ο τόπος μακριά από μικροκομματισμούς και λαϊκισμούς, δίνοντας πνοή στα όνειρα των νέων ανθρώπων. 

 

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας:

«Αγαπητές Συνδημότισσες Αγαπητοί Συνδημότες 

 

Στις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 26 Μαΐου δε θα αναδειχθεί απλώς η Νέα Δημοτική Αρχή που θα διαχειριστεί για τα επόμενα πέντε χρόνια την τύχη αυτού του ευλογημένου Δήμου που φέρει το όνομα του μεγάλου μας φιλόσοφου Αριστοτέλη. Θα αναδειχθεί η Δημοτική Αρχή που θα οδηγήσει τον τόπο μας μακριά από μικροκομματισμούς και λαϊκισμούς, σε μια Νέα Εποχή Δημιουργίας και Ανάπτυξης, δίνοντας επιτέλους πνοή στα όνειρα των νέων ανθρώπων του τόπου μας. 

 

Πιστός στις Αρχές της Ανανέωσης, της Ενότητας, της Συνεργασίας και της Προσφοράς παίρνω την πρωτοβουλία και αναλαμβάνω την ευθύνη σύστασης της Ανεξάρτητης - Ασυμβίβαστης Παράταξης “Συμμαχία Πολιτών για το Δήμο Αριστοτέλη”. Με απόλυτη συναίσθηση της τιμής και της ευθύνης, θέτω τον εαυτό μου στην υπηρεσία του κοινού συμφέροντος, πιστεύοντας ακράδαντα ότι η ενασχόληση με την Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί ύψιστο καθήκον. Έχω μάθει να αγωνίζομαι με ήθος, διαλλακτικότητα, επιμονή και σθένος για την επίτευξη του κοινού καλού και δεσμεύομαι πως αυτό θα πράξω καθ' όλη την διάρκεια της θητείας μου, προκειμένου να συστήσω μια Δημοτική Αρχή με στοιχεία αξίας και ηθικής, μια Δημοτική Αρχή που θα αναφέρεται στους Δημότες και θα τους υποστηρίζει. 

 

Με όραμα, μαζί με αξιόλογους και επιτυχημένους ανθρώπους που διαθέτουν γνώση, εμπειρία, διάθεση και αγάπη για τον τόπο μας, να οδηγήσω το “Δήμο Αριστοτέλη” σε μια νέα εποχή, ζητώ την συστράτευση όλων των συνδημοτών για την πορεία προς το καλύτερο αύριο που αξίζουμε. Το αύριο ενός Δήμου ενωμένου, με στόχο τη δημιουργία και την ανάπτυξη, την αξιοπιστία και την ισορροπία».


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα