Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης στον Πολύγυρο

Τον Πολύγυρο επισκέφθηκε ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης και ήταν ο κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση που διοργάνωσαν το Σάββατο οι τοπικές οργανώσεις ΚΙΝΑΛ (Πολυγύρου και Ν.Μουδανιών) στο Δημαρχείο Πολυγύρου.

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ και βουλευτές Χαλκιδικής, Γιάννης Δριβελέγκας και Χρήστος Πάχτας, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ.Μακεδονίας, Χρήστος Παπαστεργίου, ο δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος και στελέχη του ΚΙΝΑΛ. 

Ο κ. Ανδρουλάκης στην ομιλία του τόνισε για μια ακόμη φορά ότι  "αυτές οι Ευρωεκλογές αποτελούν διπλή πρόκληση στην προσπάθεια που καταβάλει η παράταξη, απέναντι στα τείχη της μισαλλοδοξίας και του διχασμού που σηκώνουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ" και υπογράμμισε ότι το ψηφοδέλτιό του ΚΙΝΑΛ θα είναι προοδευτικό και θα πλαισιωθεί με πρόσωπα που έχουν αγωνιστεί για την παράταξη. "Το ψηφοδέλτιο αυτό πρέπει να το τιμήσουμε και εκείνο με τη σειρά του να τιμήσει τα μέλη μας"είπε ο κ. Ανδρουλάκης. 

 

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρθηκε και στην επένδυση των μεταλλείων σχολιάζοντας ότι οι μεγάλες επενδύσεις μπορούν να υλοποιηθούν αρκεί να υπάρχει σεβασμός στους κανόνες, στους θεσμούς και στο περιβάλλον. "Δεν μπορούμε να αφήνουμε πεδίο σε παιχνίδια όταν μια επένδυση μπορεί να ανατάξει την οικονομία μιας περιοχής" ξεκαθάρισε ο κ. Ανδρουλάκης. 

Τον ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ φιλοξένησε νωρίτερα στο γραφείο του ο δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος. 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα